ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προεκλογικο ραντεβου «σκακι» της πλατειας

Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου

Στο γνωστό «σκάκι» της πλατείας Κομοτηνής θα βρίσκεται προεκλογικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενημερώνοντας καθημερινά τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, καθώς και τον γενικότερο πληθυσμό, για τις πολιτικές εξελίξεις και τους υποψηφίους του στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στην πρόσφατη συνάντηση στο Δημαρχείο Κομοτηνής για τον καθορισμό των χώρων προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπήθηκε από την αναπληρώτρια Συντονίστρια κ.Ελένη Καλίτση και επέλεξε τον χώρο μπροστά από το «σκάκι» στην πλατεία Κομοτηνής.

Στο ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας, όπως το χαρακτήρισε κατά την παρουσίαση του ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, μετέχουν άνθρωποι που δεν προέκυψαν από συσκέψεις, κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις, αλλά από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από μια πρωτόγνωρη, για τα ελληνικά κομματικά δεδομένα, εκλογική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι από την Αν. Μακεδονία και Θράκη, στο ευρωψηφοδέλτιο προκρίθηκαν οι Αγλαΐα Κατσίγιαννη και Γρηγόρης Στογιαννίδης. Προεκλογικό ραντεβού στο «σκάκι» της πλατείας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.