ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβερνηση να αφησει την κοροιδια και να συνταγογραφησει δωρεαν τα PCR και rapid

«Οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, την απαραίτητη ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την οικονομική αδυναμία των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν»

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη 4 Ιανουαρίου  καλεί την κυβέρνηση να «να αφήσει την κοροϊδία» και να συνταγογραφήσει δωρεάν τα μοριακά και τα rapid test για τον κορωνοϊό, «όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «αφού για 2 χρόνια άφησαν ανεξέλεγκτο το πλιάτσικο με τα τεστ και αφού τον άδειασε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, τώρα ο κ. Γεωργιάδης διαρρέει ότι από τα 60 θα πάει στα 50 ευρώ.

Δηλαδή μία οικογένεια αντί να πληρώνει 240ευρώ την εβδομάδα για να δει αν έχει νοσήσει, θα πληρώνει 200. Οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, την απαραίτητη ιχνηλάτηση των κρουσμάτων και την οικονομική αδυναμία των νοικοκυριών να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα απαραίτητα εν μέσω εκρηκτικής ακρίβειας.

Η κυβέρνηση να αφήσει την κοροϊδία και να συνταγογραφήσει δωρεάν τα μοριακά και τα rapid test, όπως γίνεται σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.