Συντροφικα μαχαιρωματα καταγγελλει ο Γιωργος Πεταλωτης

«Η λάσπη έδωσε την αφορμή να αποδειχθεί πλήρως ότι οι σοβαρές και ισχυρές φωνές είναι αυτές που λείπουν από τη Ροδόπη»

Συντροφικά μαχαιρώματα καταγγέλλει με ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή την επίσκεψή του στις Σάπες.

Ο κ. Πεταλωτής κάνει λόγο για «λάσπη» προς το πρόσωπό του «την οποία ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν τα γραφεία συνυποψηφίων μου, που υποτίθεται δουλεύουν για το ΠΑΣΟΚ».

Ολόκληρη η ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Επισκεπτόμενος τις Σάπες, διαπίστωσα για άλλη μια φορά την χρόνια ερήμωσή τους από δημόσιες δομές και την ανάγκη ισχυροποίησής της περιοχής, για να αναπνεύσει ξανά . Και ανέφερα μια σειρά από δομές που έχουν καταργηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Δήλωσα μάλιστα πολλές φορές ότι όσο ήμουν μέλος της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και Παπαδήμου, μέχρι τον Μάιο του 2012 δηλαδή, κρατούσα με προσωπική μου επιμονή και εισακουγόμουν, «με νύχια και με δόντια» τις δομές αυτές, λόγω ιδιαιτερότητας της περιοχής. Από αυτήν την αναφορά στην πραγματικότητα κάποιοι θορυβήθηκαν. Διακομματικά. Και επειδή έτσι έχουν μάθει ξεκίνησαν τη λάσπη. Την οποία ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν τα γραφεία συνυποψηφίων μου. Που υποτίθεται δουλεύουν για το ΠΑΣΟΚ.

Να τους βεβαιώσω λοιπόν ότι η ΔΟΥ Σαπών ανέστειλε την λειτουργία της με απόφαση Στουρνάρα που ελήφθη 20 Σεπτεμβρίου του 2012 και η κατάργηση του Ειρηνοδικείου Σαπών επί Υπουργίας Ρουπακιώτη (ΔΗΜΑΡ) με ΠΔ στις 9-10-2012, δηλαδή πολύ πέραν της Υπουργίας μου και της βουλευτικής μου ιδιότητας. Μετά από αυτά είχα αποστείλει και επιστολή τεκμηριωμένης διαμαρτυρίας, αν και δεν ήμουν Βουλευτής, για την απαξίωση της περιοχής. Θα ήταν λογικό αν απλώς η θλίψη γεννούσε παραφροσύνη και δεν ήταν βαθύτερα τα αίτια.

Η λάσπη έδωσε την αφορμή να αποδειχθεί πλήρως ότι οι σοβαρές και ισχυρές φωνές είναι αυτές που λείπουν από τη Ροδόπη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.