Συνομιλιες Γιωργου Πεταλωτη με πολιτες των Σαπων και της περιοχης

«Οι Σάπες και όλη η Ροδόπη χρειάζονται αλλαγή στην κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση, για να σταματήσει η συρρίκνωση»

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πεταλωτής επισκέφθηκε τις Σάπες, όπου συναντήθηκε με πολίτες της ευρύτερης περιοχής και φίλους.

Η διαπίστωση για άλλη μια φορά η ίδια. Όπως έχει πει κι άλλη φορά, δήλωσε ξανά: «Το 2012, σε πολύ πιο δύσκολες εποχές, κρατούσαμε με κόπο μια σειρά από δημόσιες δομές που δημιουργούσαν κίνηση στην περιοχή. Ειρηνοδικείο Σαπών και μεταβατικό Πλημμελειοδικείο, ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, ΔΟΥ, Επιθεώρηση Εργασίας, Αγροτική Τράπεζα, Εθνική Τράπεζα, ΟΤΕ. Σήμερα δεν υπάρχει τίποτε από αυτά. Οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ απαξίωσαν πλήρως την περιοχή. Οι Σάπες, όπως κι όλη η Ροδόπη, απαξιώνονται συστηματικά εδώ και χρόνια».

Όπως εξήγησε ο υποψήφιος βουλευτής «αυτός είναι και ο λόγος που κατεβαίνω σε αυτές τις εκλογές» θυμίζοντας πως «ως ΠΑΣΟΚ είχαμε πάντα αντίληψη ενίσχυσης  για την ύπαιθρο και την περιφέρεια». «Χρειάζονται όμως» έσπευσε να διευκρινίσει ο ίδιος «και ισχυρές φωνές που να προσελκύουν το ενδιαφέρον των κυβερνήσεων. Οι απλές αναφορές δεν αρκούν και φαίνεται από το αποτέλεσμα. Οι Σάπες και όλη η Ροδόπη χρειάζονται αλλαγή στην κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση,  για  να σταματήσει η συρρίκνωση και να τις ενισχύσει».  

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.