Συνεχιζεται η πολιτικη δραστηριοτητων του ΚΚΕ Ροδοπης

Συναντήσεις και επαφές όλη την εβδομάδα

Η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης του ΚΚΕ συνεχίζει ακόμη πιο μαχητικά το πολιτικό της άνοιγμα ώστε να φτάσει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του λαού της Ροδόπης μπροστά στις επικείμενες εκλογές.

Τη Δευτέρα το πρωί πραγματοποιήθηκαν περιοδείες στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειας και στο Βοήθεια στο Σπίτι με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ροδόπη, Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, ενώ το απόγευμα στα χωριά Κοπτερό, Αμαξάδες και Πελεκητή με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης, Χατσή Αλή Αλή.

Το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου η ΚΟΒ Ανατολικής Ροδόπης περιόδευσε στην Φιλλύρα, ενώ μικτό κλιμάκιο των συνοικιακών ΚΟΒ της Κομοτηνής περιόδευσε στο Δημαρχείο και σε υπηρεσίες στο κτίριο της παλιάς Νομαρχίας με επικεφαλής τον Γιάννη Λεβέντη, μέλος της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Κομοτηνής.

Το απόγευμα κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Ροδόπης Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο και Χατσή Αλή Αλή, και το στέλεχος του ΚΚΕ και Δημοτικό Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Ιάσμου, Παναγιώτη Σπορίκη, βρέθηκαν στον Ίασμο, την Γαλήνη και τον Παλύανθο, ενώ κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε και σε χωριά του Δήμου Αρριανών με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης, Κερατζή Ιμπράμ Ιμπραήμ.

Το πρόγραμμα πολιτικής δραστηριότητας κλιμακίων του ΚΚΕ Ροδόπης για την υπόλοιπη εβδομάδα έχει ως εξής:

  • Τετάρτη 26/4:

-το πρωί θα πραγματοποιηθούν περιοδείες στα Αρριανά από την ΚΟΒ Ανατολικής Ροδόπης

-και στις διευθύνσεις τεχνικών υπηρεσιών και μεταφορών της περιφέρειας και σε υπηρεσίες τις Αποκεντρωμένης Διοίκησης με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο.

-Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο Λινό, τον Σώστη, το Μέγα Πιστό και τον Μίσχο με επικεφαλής τον Χατσή Αλή Αλή

-και σε χωριά του Δήμου Αρριανών με επικεφαλής τον Κερατζή Ιμπράμ Ιμπραήμ.

  • Πέμπτη 27/4:

-το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Λεβέντη θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες τις Περιφέρειας, στο Κέντρο Υγείας Κομοτηνής και στην ΔΟΥ Κομοτηνής.

-Το απόγευμα κλιμάκιο με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο θα βρεθεί στο Νέο Σιδηροχώρι,

-ενώ η ΚΟΒ Νοτιοανατολικών Συνοικιών Κομοτηνής θα περιοδεύσει σε γειτονιές της πόλης.

  • Παρασκευή 28/4:

-το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ θα περιοδεύσει στην Κεντρική Αγορά των Σαπών και σε υπηρεσίες του Δήμου Μαρώνειας Σαπών, ενώ το μεσημέρι θα βρεθεί έξω από τις πύλες της φαρμακοβιομηχανίας Pharmathen ώστε να συνομιλήσει με φαρμακοϋπάλληλους.

-Το βράδυ η ΚΟΒ Δυτικής Ροδόπης θα βρεθεί σε καφενεία της Νέας Καλλίστης με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο.

  • Σάββατο 29/4:

-μικτό κλιμάκιο των συνοικιακών ΚΟΒ Κομοτηνής με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Ροδόπης, Αμαλία Κασαπαντωνίου, θα περιοδεύσει σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και στις εργατικές κατοικίες του Κικιδίου,

-ενώ το απόγευμα κλιμάκιο της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ θα βρεθεί στους Προσκυνητές, τον Ίμερο και την Ξυλαγανή με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο.

  • Κυριακή 30/4:

-μικτό κλιμάκιο των συνοικιακών ΚΟΒ Κομοτηνής με επικεφαλής την Αμαλία Κασαπαντωνίου, θα περιοδεύσει σε επισιτιστικές επιχειρήσεις και στις εργατικές κατοικίες του Υποσταθμού.

-Το απόγευμα κλιμάκιο της ΤΕ Ροδόπης θα βρεθεί στην Αίγειρο, την Μεσσούνη και τους Υφαντές με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο.

«Μέχρι τελευταία στιγμή δίνουμε την μάχη των εκλογών με όλες μας τις δυνάμεις για όσο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ, για να είναι ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ!» υπογραμμίζει σε μήνυμά της η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.