Συνεχιζεται η παραχωρηση του κτιριου Σωματος Ελληνων Οδηγων στις Σαπες στο Δημο

Για ακόμα τρία χρόνια, ώστε να συνεχίσει να συνεδριάζει στο χώρο το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας-Σαπών

Στην έγκριση της παράτασης της σύμβασης χρησιδανείου μεταξύ του Σώματος Ελλήνων Οδηγών και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, για την συνέχιση της χρήσης του από τον Δήμο του κτιρίου του Σώματος στις Σάπες, για τρία επιπλέον έτη, μέχρι τις 31-12-2026 προχώρησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρωνείας-Σαπών, ώστε να συνεχίσει να συνεδριάζει στο χώρο.

Ήδη από τον Μάιο του 2020 το κτίριο είχε παραχωρηθεί από το Σώμα Ελλήνων Οδηγών στο Δήμο, με συνεχείς παρατάσεις, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως χώρος συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

Ο Δήμος προχώρησε σε αυτή την κίνηση λόγω των αναγκαίων επισκευών και συντηρήσεων που πραγματοποιούνται τη δεδομένη χρονική στιγμή σε δημοτικά κτίρια του Δήμου, την ώρα που το συνεδριακό κέντρο, χώρος συνεδριάσεων συλλογικών οργάνων κατά το παρελθόν, κρίθηκε ακατάλληλο ως επισφαλές και το κτίριο της πρώην Δ.Ο.Υ., όπου επίσης συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο, στεγάζει πλέον τις υπηρεσίες του δήμου που έχουν μεταφερθεί λόγω των εργασιών επισκευής – συντήρησης που γίνονται στο δημαρχιακό κατάστημα.

Η τελευταία παράταση είχε δοθεί μέχρι τα τέλη του 2023, όμως επειδή ακόμα δεν υπάρχει χώρος για τις συνεδριάσεις του οργάνου, ο Δήμος ζήτησε ανανέωση της χρονικής διάρκειας του χρησιδανείου για 3 επιπλέον έτη, στην οποία ανταποκρίθηκε θετικά το Σώμα και ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Επισημαίνεται, ότι ο Δήμος αναλαμβάνει με δικές του δαπάνες την εκτέλεση τυχόν εργασιών επισκευής, συντήρησης, αποκατάστασης ζημιών και φθορών που ενδέχεται να προκόψουν κατά τη διάρκεια της σύμβασης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.