Συνεχιζει δυναμικα τις επαφες του ο Ιμαμ Τζανερ και οι υποψηφιοι του συνδυασμου ΜΑΖΙ

«Ο νέος Δήμος Ιάσμου θα έχει ανθρώπινο πρόσωπο, το πρόσωπο των δημοτών του» η δέσμευση του υποψηφίου δημάρχου

Με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ Λυκείου του Ιάσμου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Μαζί» κ. Ιμάμ Τζανέρ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος άκουσε τις αγωνίες τους για την προσπάθεια που καταβάλουν και δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι τα σχολεία και οι ανάγκες τους είναι για την παράταξη «Μαζί» πολιτική προτεραιότητα.

Επίσης σε συνάντησή με τις γυναίκες αλλά και ηλικιωμένους συνδημότες από την Πελεκητή επανέλαβε τη δέσμευση του για την δημιουργία Κέντρου Φροντίδας στο Δήμο που θα στηρίζει τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχυθούν περισσότερο οι προνοιακές του δομές.

«Ο νέος Δήμος Ιάσμου θα έχει ανθρώπινο πρόσωπο, το πρόσωπο των δημοτών του» τόνισε ο κ. Ιμάμ Τζανέρ.

Ομιλίες και επισκέψεις σε επτά οικισμούς

Επίσης το Σάββατο και την Κυριακή ο υποψήφιος Δήμαρχος πραγματοποίησε ομιλίες στους οικισμούς του Σώστη, της Δύμης, του Πολύανθου, της Διαλαμπής και της Αμβροσίας ενώ επισκέφθηκε και τους οικισμούς της Γαλήνης και του Μωσαϊκού.

Παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του για έναν Δήμο σύγχρονο, λειτουργικό, πρωτοπόρο κοντά στους ανθρώπους και τα προβλήματά τους. Ένα Δήμο που θα ενώνει και θα δημιουργεί.

«Η θερμή υποδοχή των κατοίκων, η μαζική παρουσία τους στις ομιλίες και η εμπιστοσύνη στην παράταξη ΜΑΖΙ επιβεβαιώνουν ότι στις 8 Οκτωβρίου θα γεννηθεί ο νέος Δήμος Ιάσμου! Ο Δήμος που θα εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες του» τονίζει η δημοτική παράταξη σε ανακοίνωσή της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.