Συνεχιστηκε η περιοδεια Απ. Ιωαννου και υποψηφιων της «Ανεξαρτητης Κοινωνιας Πολιτων» σε οικισμους του Δημου Μαρωνειας-Σαπων

Μεγάλη ικανοποίηση των κατοίκων από τον υποψήφιο δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με τη συνοδεία μεγάλου πλήθους υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και φίλων του συνδυασμού της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών», επισκέφθηκε τον οικισμό Ποντίων στις Σάπες, το Χαμηλό, το Βέλκιο και το Αρσάκειο όπου παρουσίασε τις βασικές θέσεις και το πρόγραμμά του ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, μπροστά σε πυκνό ακροατήριο.

Ακολούθησε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου επίσκεψη του κ. Ιωάννου και υποψηφίων της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» στους οικισμούς Εργάνη, Νέα Πέτρα, Πελαγία, Ίσαλο, Σαλμώνη, Μίρανα και Βέννα όπου παρουσίασε τα βασικά σημεία του προγράμματος της παράταξής του για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την ανάπτυξη του Δήμου.

Η περιοδεία του συνδυασμού του κ. Ιωάννου έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τους πολίτες, οι οποίοι εξέφρασαν στον υποψήφιο δήμαρχο την αγανάκτηση και την απογοήτευσή τους για την αδιαφορία που βιώνουν. Για την ανάγκη να υπάρξει επιτέλους αξιόπιστη, ικανή και αποτελεσματική δημοτική αρχή, με πραγματική έγνοια για τα ζητήματα που τους απασχολούν. «Μας έχουν κουράσει τα κούφια λόγια και οι καθυστερημένες παρεμβάσεις, ελπίζουμε στην αλλαγή» ακούστηκε χαρακτηριστικά από πλευράς των κατοίκων.

Ο κ. Ιωάννου εξέφρασε την κατανόησή του, διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι γνωρίζει τα προβλήματα και ζήτησε τη στήριξή τους για να έχει τη δύναμη να ανταποκριθεί θετικά στις προσδοκίες τους. Επίσης δεσμεύτηκε για διαρκή και ειλικρινή διάλογο και μετά την εκλογική αναμέτρηση, ώστε οι ίδιοι και οι κοινότητές τους να μην αποξενώνονται από τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του δήμου. Και να εξυπηρετούνται ισόρροπα, φιλικά και αποτελεσματικά. Χωρίς να ανησυχούν για αδικίες. Με παρότρυνση να εκφράζουν γνήσια και δυνατά τις απόψεις τους για να προχωρήσει μπροστά ο τόπος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.