Συνεχεια «διευκρινησεων» στη διαμαχη Πολιτιστικου Συλλογου και Δημαρχου Ιασμου

Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου: «Ο κ. Γεωργιτσόπουλος δεν είναι τακτικό μέλος του συλλόγου μας»

Πολιτιστικός Σύλλογος Σάλπης: «Πρόθεση του Συλλόγου μας είναι να παραμείνει αμέτοχος»

Αναζωπυρώνονται οι αντεγκλήσεις για το θέμα της κόντρας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου με τον Δήμαρχο Ιάσμου. Τα δύο «στρατόπεδα» που έχουν διαμορφωθεί, το τελευταίο διάστημα επιδίδονται σε έναν πόλεμο δηλώσεων στήριξης, υπαναχωρήσεων, διευκρινίσεων, αφήνοντας εκατέρωθεν «αιχμές».

Σε αυτό το πλαίσιο σε μήνυμά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου σημειώνει:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά  με δημοσιεύσεις που βλέπουμε και αφορούν τον σύλλογό μας πως ο κ. Γεωργιτσόπουλος Γεώργιος εδώ και 20 χρόνια δεν είναι τακτικό μέλος του συλλόγου μας και δεν συμμετέχει στις δράσεις του.

O καθένας μπορεί να στέλνει οτιδήποτε με ηλεκτρονική αλληλογραφία  και να γράφει ό,τι θέλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας».

Διευκρινίσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σάλπης

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα, καθώς με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάλπης εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με την κοινή δήλωση συμπαράστασης που συνυπέγραψαν ο ίδιος και άλλοι 41 σύλλογοι της Ροδόπης. Στην ανάρτησή του ο Σύλλογος παίρνει αποστάσεις από την λόγω δήλωση. Συγκεκριμένα παραθέτει πρακτικό από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου στο οποίο σημειώνονται τα εξής:

«Στη Σάλπη σήμερα, την 5η, ημέρα Δευτέρα του μηνός Ιουλίου του έτους 2021, και στην έδρα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΛΠΗΣ συνέλθε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, με μοναδικό θέμα συζήτησης την πρόσφατη δήλωση συμπαράστασης του Συλλόγου προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου σε σχέση με το ζήτημα που προέκυψε με τον Δήμαρχο Ιάσμου.

Σχετικά με την απερίφραστη συμπαράσταση του Συλλόγου μας προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου διευκρινίζεται ότι πρόθεση του Συλλόγου μας είναι να παραμείνει αμέτοχος σε οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Δημάρχου Ιάσμου και του «Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου» ή του Προέδρου του καθώς θεωρούμε ότι οι αρμοδιότητες του Πολιτιστικού μας Συλλόγου όχι μόνο δεν επιτρέπουν άλλα περιορίζουν αυστηρά οποιαδήποτε ενέργεια εκφεύγει των καταστατικών σκοπών του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογος μας έχει αποδείξει στην πολυετή θητεία του ότι ενεργεί πάντα εντός των αρμοδιοτήτων του διαπνεόμενος από πνεύμα συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Μετά το πέρας της διαλογικής συζήτησης και με ομόφωνη απόφαση αποφασίσθηκε να δημοσιευθεί το παρόν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.