Συναντηση Τζανερ Ιμαμ με τον Χρηστο Μετιο

Στο επίκεντρο οι ανάγκες του Δήμου Ιάσμου

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο είχε τη Δευτέρα στην Κομοτηνή ο υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου κ. Ιμάμ Τζανέρ. Κατά τη διάρκειά της ο υποψήφιος δήμαρχος ενημερώθηκε για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας που αφορά τον Δήμο Ιάσμου.

Με τη σειρά του ο κ. Τζανέρ Ιμάμ έθεσε μία σειρά σοβαρών αναπτυξιακών θεμάτων τα οποία με τους συνεργάτες του ιεράρχησε ως απόλυτης προτεραιότητας, όπως το στρατηγικής σημασίας έργο του φράγματος στον ποταμό Κομψάτο παράλληλα με την χρηματοδότηση της επέκτασης και λειτουργίας νέων αρδευτικών γεωτρήσεων προκειμένου να υπάρξει μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτών καθώς και η δυνατότητα αναδιάρθρωσης καλλιεργειών.

Ακόμη ο κ. Ιμάμ Τζανέρ αναφέρθηκε στην ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του δρόμου που διέρχεται μέσα από τον Ίασμο, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο αποτελεί άμεση και επιτακτική προτεραιότητα. Επίσης στα ζητήματα άμεσης υλοποίησης που έθεσε στον Περιφερειάρχη ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν η βελτίωση της βατότητας των βασικών δρόμων του Δήμου, η αγροτική οδοποιία καθώς και ο καθαρισμός των ρεμάτων.

«Στον Δήμο Ιάσμου θέλουμε και θα το πετύχουμε, να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να τον επαναφέρουμε σύντομα με συστηματική προετοιμασία και δουλειά στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας» τόνισε ο κ. Ιμάμ Τζανέρ αμέσως μετά τη συνάντηση, για να κλείσει ευχαριστώντας θερμά τον Περιφερειάρχη για την εξαιρετική συνεργασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.