Συναντηση του Γραμματεα Τομεα Αμυνας ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. Γιωργου Πεταλωτη με αντιπροσωπεια της Ενωσης Στρατιωτικων ΠΕ Ροδοπης

Συζήτησαν θέματα που απασχολούν τα χιλιάδες στελέχη του Στρατού στη χώρα μας

Ο Γραμματέας του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης κ. Γιώργος Πεταλωτής συναντήθηκε στην Κομοτηνή με τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Στρατιωτικών περιφερειακής ενότητας Ροδόπης, παρουσία και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τα χιλιάδες στελέχη του Στρατού στη χώρα μας και αντάλλαξαν απόψεις για την επίλυσή τους. Ο Γιώργος Πεταλωτής τους τόνισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ αλλά και προσωπικά του Πρόεδρου του  Νίκου Ανδρουλάκη  για τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης του Στρατεύματος. Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι θα υπάρχει πλήρης πρόταση για την Άμυνα στο εκλογικό πρόγραμμα, η οποία ήδη επεξεργάζεται, ως επιστέγασμα της αναλυτικής δουλειάς που γίνεται όλο το προηγούμενο διάστημα.

Από την πλευρά της Ένωσης και της Ομοσπονδίας εκφράστηκε η ικανοποίηση για την συστηματική ενασχόληση του Τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ , που είχε και ως αποτέλεσμα την κατάθεση δεκάδων διορθωτικών τροπολογιών – προτάσεων στο πρόσφατο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τη μέριμνα του στρατιωτικού προσωπικού της χώρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.