Συναντηση του Δημαρχου Μαρωνεις-Σαπων με τον Αντιπροεδρο της ΑΣΠΑΙΤΕ

Συζητήθηκαν τρόποι εμβάθυνσης της συνεργασίας

Με τον Αντιπρόεδρο της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) κ. Σπύρο Πανέτσο συναντήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 στο γραφείο του στις Σάπες ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Στη συνάντηση παρών ήταν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης κ. Μιχάλης Βασιλειάδης.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα όπως η επανέναρξη της δια ζώσης εκπαιδευτικής λειτουργίας της ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών, η συνεργασία για την ενίσχυση και στήριξη από την Σχολή των δομών του Δήμου, η περαιτέρω αξιοποίηση των κτιριακών υποδομών της Σχολής και η παροχή κινήτρων για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσοστιαία διαμονή των σπουδαστών της στις Σάπες.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως η λειτουργία της Σχολής είναι η ιδιαίτερα σημαντική για την πόλη των Σαπών και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και τόνισαν την ανάγκη για τη διεύρυνση της συνεργασίας τους προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά και των σπουδαστών της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.