Συναντηση μελων και φιλων του ΠΡΑΤΤΩ Ροδοπης

Παρουσία του Γ.Γ. της Κίνησης Κ. Καραχάλιου

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από την Κίνηση Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ Ν. Ροδόπης, συνάντηση μελών και φίλων του ΠΡΑΤΤΩ, στα γραφεία της κίνησης, στην οποία παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του ΠΡΑΤΤΩ κ. Κώστας Καραχάλιος.
 
Στη συνάντηση αναλύθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις υπό το πρίσμα και του ήδη πραγματοποιηθέντος ανασχηματισμού της Κυβέρνησης, οι στοχεύσεις και προοπτικές της τοπικής κίνησης για το επόμενο χρονικό διάστημα, με εκτεταμένο στη συνέχεια πολιτικό διάλογο και προβληματισμό από τα μέλη και τους φίλους του ΠΡΑΤΤΩ.
 
Επιβεβαιώθηκε η ιδιαίτερη και αυξημένη ευαισθησία των μελών της κίνησης στη προβολή, και πίεση στην κατεύθυνση επίλυσης οξυμμένων τοπικών προβλημάτων.
 
Υιοθετήθηκε επίσης η συνεργασία του ΠΡΑΤΤΩ με την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας (Α.ΚΙ.Ο.Ε.) για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, με επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του περιφερειακού Τμήματος Θράκης (Τοπική Διοίκηση) το Γραμματέα του Τοπικού ΠΡΑΤΤΩ κ. Ανδρέα Χρίστου.
 
Τέλος εκφράστηκε η βούληση συμμετοχής και δραστηριοποίησης των μελών και φίλων του ΠΡΑΤΤΩ για την επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6:30 μ.μ. στην Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» (εντός HELEXPO ΔΕΘ) με ομιλητή τον Πρόεδρο του ΠΡΑΤΤΩ και Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.