Συναντηση Γιαννη Γκαρανη, με τη Διοικητρια του Γενικου Νοσοκομειου Κομοτηνης

Στη διαρκή στήριξη του νοσοκομείου από τον Δήμο Κομοτηνής στάθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Ιωάννης Γκαράνης, επισκέφτηκε τη Δευτέρα  τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, Μαγδαληνή Γιαμουστάρη. Μια επίσκεψη, που όπως τόνισε ο κ. Γκαράνης: «Είναι αφενός εθιμοτυπική, ενταγμένη στο πλαίσιο της προεκλογικής μας εκστρατείας, αφετέρου, όμως, σημειολογική, καθώς η «Κοινωνία Πολιτών» θεωρεί ότι το Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι η δομή υγείας, την οποία οφείλουμε όλοι -και πρώτιστα οι θεσμικοί φορείς- να περιφρουρήσουμε, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Στη συζήτηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής αναφέρθηκε ενδεικτικά στις ενέργειες της παρούσας δημοτικής αρχής, προκειμένου να στηριχτεί το Νοσοκομείο μας κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, όπως για παράδειγμα αυτή της δωρεάς σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού. Αλλά και για τα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιεί ο Δήμος Κομοτηνής για το Νέο Νοσοκομείο: την εργοταξιακή παροχή και τη δημιουργία δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και υδροδότησης, συνολικού ύψους 986.895,38 ευρώ. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι αν επανεκλεγεί Δήμαρχος, θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία του Νοσοκομείου μας, «καθώς αυτό αποτελεί το μεγάλο εχέγγυο διασφάλισης της δημόσιας υγείας, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες».

Η Διοικήτρια με τη σειρά της υπογράμμισε την αναγκαιότητα της γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας με τους εκπροσώπους των αυτοδιοικητικών φορέων, καθώς το έργο που επιτελείται στο Νοσοκομείο είναι καθ’ όλα σπουδαίο και οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για υγειονομική περίθαλψη είναι διαρκώς αυξανόμενες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.