Συναντηση Γ. Πεταλωτη με Ενωση Αστυνομικων Υπαλληλων Ροδοπης

Στο τραπέζι της συζήτησης γενικά και τοπικά θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς του νομού

Ο Γιώργος Πεταλωτής  ως υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης. Συζήτησαν τα γενικότερα ζητήματα του Κλάδου των Αστυνομικών με σημαντικό ζήτημα την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματός τους,  που αποτελεί διαχρονικό τους αίτημα, όπως και το σεβασμό από το πολιτικό σύστημα της υπηρεσιακής τους υπόστασης και λειτουργίας.

Στα ειδικότερα και τοπικά, συζητήθηκε η αναγνώριση και για τους αστυνομικούς της Ροδόπης της συμβολής τους στο μεταναστευτικό ζήτημα.

Επίσης ο Γιώργος Πεταλωτής ζήτησε ενημέρωση για ζητήματα εκπαίδευσής τους,  τονίζοντας τη μεγάλη σημασία στο θέμα αυτό και τη δημιουργία εφοδίων για τη σωστή λειτουργία τους, υπενθυμίζοντας την επιλογή που έγινε από Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την εισαγωγή Αστυνομικών μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων.

Δεσμεύθηκε να συζητήσει με τον Τομεάρχη  Προστασίας του Πολίτη τα λεπτομερή ζητήματα που συζητήθηκαν, ώστε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να έχει πλήρεις και δεσμευτικές  θέσεις στο εκλογικό του πρόγραμμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.