Συναντηση Εργασιας με τον Ιατρικο Συλλογο Ροδοπης ειχε ο Ε. Στυλιανιδης

Έθεσαν από κοινού ως προτεραιότητα την πρωτοβάθμια υγεία

Στην Ιερά Μονή του Αγίου Χριστοφόρου προστάτη των αυτοκινητιστών, εκκλησιάστηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης τιμώντας και συμβολικά όλους εκείνους τους επαγγελματικούς κλάδους με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν ως αρμόδιος Υπουργός.

Στην συνέχεια περιόδευσε στην λαϊκή αγορά της Αιγείρου, όπου χαιρέτησε τους επαγγελματίες, επισκέφτηκε τα μαγαζιά του οικισμού και ήπιε καφέ με τους κατοίκους, ακούγοντας θέματα που τους απασχολούν και ζητώντας την στήριξη τους, προκειμένου να συνεχίσει την ολοκλήρωση του έργου της Ροδόπης.

Το απόγευμα, η περιοδεία συνεχίστηκε στην Πάνδροσο, στην Καρυδιά, στον Κάλχα και στον οικισμό της Γρατινής όπου ενημέρωσε τους κατοίκους για την πρωτοβουλία που ανέπτυξε πρόσφατα προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα που προέκυψαν στην περιοχή από τους νέους δασικούς χάρτες. 

Στην Κομοτηνή, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε συνάντηση εργασίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά από πρόσκληση του νεοεκλεγέντος Προέδρου και αρμόδιου καθ΄ ύλην Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Λούρμπα. Ενημέρωσε το Δ.Σ για τις εξελίξεις σε σχέση με το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε για την στήριξη του υφιστάμενου νοσοκομείου και ζήτησε από τον Ιατρικό Σύλλογο να εκπονήσει την στοχοθέτηση του για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, προκειμένου να συνεργαστούν συστηματικά για την προώθηση των θεμάτων υγείας στην περιοχή.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στον οικισμό των Σαπών και συζήτηση με εκπροσώπους της μειονότητας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.