Συναντηση Ελενης Χατζη με τον προεδρο του ΕΒΕΡ Α. Γραβανη

«Οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξή της» το μήνυμα της υποψήφιας βουλευτή

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνη Γραβάνη είχε η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ελένη Χατζή.

«Με τον κ. Γραβάνη Πρόεδρο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου που εκπροσωπεί χιλιάδες  εργαζομένους σε επιχειρήσεις της περιοχής μας  συζητήσαμε τοπικά ζητήματα επιχειρηματικότητας με στόχο  βιώσιμες, ανταγωνιστικές, καινοτόμες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στην κοινωνική και περιφερειακή ανάπτυξη» εξήγησε σε δήλωσή της η κ. Χατζή για το περιεχόμενο της συζήτησης και συμπλήρωσε:

«Αξιολογήθηκαν θετικά πολλά μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό  του κράτους, την απλούστευση γραφειοκρατικών διαδικασιών, τη μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών και τη στήριξη των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας covid-19 και της καραντίνας. Ο κ. Γραβάνης παρουσίασε προτάσεις για  να ενισχυθεί η οικονομική δυναμική του τόπου μας, η ανάπτυξη και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, η διασύνδεση με σιδηρόδρομο και λιμάνια της Βόρειας Ελλάδας, η ενίσχυση της αγοράς καυσίμων, η καταπολέμηση του παραεμπορίου, η εξειδίκευση του μεταφορικού ισοδύναμου».

«Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για τον παραγωγικό και εποικοδομητικό διάλογο, όλοι οφείλουμε να βρισκόμαστε δίπλα στην τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξή της» τόνισε η κ. Χατζή κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.