Συναντηση Δημητρη Χαριτου με το νεο ΔΣ της Ενωσης Στρατιωτικων Περιφερειακης Ενοτητας Ροδοπης

Τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων στο επίκεντρο της συζήτησης

Τον βουλευτή Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Δημήτρη Χαρίτου επισκέφτηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης σε μία συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για τους σκοπούς του σωματείου και τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Θέματα όπως το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, οι αλλαγές στα κριτήρια των μεταθέσεων, οι αποζημιώσεις νυχτερινής απασχόλησης, αλλά και θέματα υγειονομικής περίθαλψης, συνεπειών της πανδημίας, εμπλοκής του στρατιωτικού προσωπικού στο μεταναστευτικό κα.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τους εκπρόσωπους των στρατιωτικών για την ενημέρωση, τους συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες τους, σημειώνοντας ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών από την Πολιτεία, θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση ακόμη περισσότερο του αξιόμαχου των ενόπλων δυνάμεων. Ενώ δεσμεύτηκε ότι ως μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής θα παρακολουθεί προσεκτικά όλα όσα που τέθηκαν στη συζήτηση.

Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι στο πλαίσιο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και προώθηση στη Βουλή για επίλυση των ώριμων αυτών προβλημάτων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.