Συναντηση ΔΕΕΠ Ροδοπης με Λ. Μενδωνη

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον πολιτισμό στην περιοχή

Συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη πραγματοποίησαν τα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης.  Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον πολιτισμό στην περιοχή, όπως η αξιοποίηση του αρχαίου θεάτρου και του αρχαιολογικού χώρου της Μαρώνειας, η ανάδειξη του Ιμαρέτ, του Φρουρίου της πόλης και πολλά άλλα.

Όπως επεσήμανε σε ανακοίνωσή της η νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος «η Υπουργός έχει επανειλημμένα επισκεφθεί το Νομό Ροδόπης, γνωρίζει όλα τα θέματα της περιοχής, συνεργάζεται στενά με φορείς της Ροδόπης, αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες ολοκλήρωσης έργων και δίνει άμεσα λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός από τον Πρόεδρο Τζαμπάζη Γιάννη, ο αντιπρόεδρος Παντελής Σταύρος. η υπεύθυνη Πολιτισμού κα Καιοπούλου Ματούλα, η υπεύθυνη ισότητας των δύο φύλων κα Καζάκου Μαρία, η υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας κα Μπαχτσεβάνη Μαρία, ο αρμόδιος για αγροτικά θέματα κος Στεφανου Δημήτριος και η αρμόδια για θεματα Α.Μ.Ε.Α. κα Χατζή Λένα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης  η γνωστή δημοσιογράφος, σύμβουλος της Υπουργού κα Άννα Παναγιωταρέα, το μέλος ΔΕΕΠ κα Άντζελα Δράκου και ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Μαρωνείας Σαπών κος Δάνος Εμμανουηλίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.