Συναντησεις του Αντιπεριφερειαρχη Ροδοπης Νικου Τσαλικιδη με το Νομαρχη και το Δημαρχο Kardzhali Βουλγαριας

Συζητήθηκε η υλοποίηση κοινών δράσεων στα πεδία του πολιτισμού, του τουρισμού και της ανάπτυξης

Διαδοχικές συναντήσεις με το Νομάρχη Kardzhali  Daniel Delchev και τον Δήμαρχο Kardzhali  Hasan Aziz είχε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Βουλγαρία.

Αντικείμενο των επαφών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, αποτέλεσαν, θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν την ανάπτυξη των δύο περιοχών παράλληλα με την προώθηση της διατοπικής συνεργασίας και της υλοποίησης κοινών δράσεων στα πεδία του πολιτισμού, του τουρισμού και της ανάπτυξης, κατά την προγραμματική περίοδο 2023-2027.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ξεναγήθηκε από το Δήμαρχο και μέλη της Δημοτικής Αρχής, στους χώρους του ανακαινισμένου αθλητικού κέντρου, έδρας  του ποδοσφαιρικού συλλόγου Arda Kardzhali που αγωνίζεται στην Α’ εθνική κατηγορία, όπου αποφασίστηκε η διοργάνωση φιλικού τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων από τις δύο περιοχές.

«Με το Νομάρχη και το Δήμαρχο του Kardzhali συμφωνήσαμε στην καθιέρωση σταθερής επικοινωνίας προς όφελος των περιοχών μας. Η καλή σχέση με τους Βούλγαρους γείτονες μας αποτελεί εγγύηση για την περαιτέρω πορεία μας σε κάθε επίπεδο» δήλωσε κ. Τσαλικίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.