Συναντησεις στην Κομοτηνη για τον Θοδωρη Ζαγορακη

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε την πόλη μας και συναντήθηκε με τις τοπικές αρχές αλλά και πολίτες

Στην Κομοτηνή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 1 Μαΐου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος συνάντησε τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλο Τοψίδη αλλά και συζήτησε με πολίτες σε καφετέρια στην Κεντρική Πλατεία.

Η πρώτη του συνάντηση έγινε με το Δήμαρχο, ο οποίος επεσήμανε για τον κ. Ζαγοράκη πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνώρισε η Ελλάδα από τις επιτυχίες του ποδοσφαίρου αλλά και σαν ευρωβουλευτής έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στο Ευρωκοινοβούλιο. Του ευχήθηκε δε επιτυχία στη νέα του προσπάθεια και να συνεχίσει να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη.

Κατόπιν συναντήθηκε με τον κ. Τοψίδη, από τον οποίο ενημερώθηκε για την αναπτυξιακή προοπτική και τον προγραμματισμό που σχεδιάζει η νέα Διοίκηση.

Προτεραιότητα τα παιδιά

Την χαρά του που βρίσκεται ξανά στην Κομοτηνή, στην «γειτονία» του όπως τη χαρακτήρισε, για την προεκλογική του περιοδεία εξέφρασε ο κ. Ζαγοράκης. Όπως τόνισε υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να συζητηθούν, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, ενώ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει σε οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα απασχολεί την περιοχή.

Επισήμανε πως γενικότερα τα πράγματα εντός και εκτός Ελλάδας δυσκολεύουν, ενώ αναφέρθηκε στον τομέα που έχει αναλάβει, που έχει να κάνει με τη νεολαία και τα παιδιά. Ως γονέας και ο ίδιος, αντιλαμβάνεται την αγωνία των γονέων, ιδιαίτερα μετά τα φαινόμενα βίας των ανηλίκων το τελευταίο διάστημα που τείνει να γίνει μάστιγα ακόμα και εντός των σχολείων.

«Αν δεν παρθούν σωστά μέτρα και αποφάσεις, νομίζω θα μεγεθυνθεί το πρόβλημα, και θα είναι ίσως πολύ αργά» σημείωσε, για αυτό και θα πρέπει όλοι μαζί, με την αρωγή και της τοπικής αυτοδιοίκησης να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ώστε να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα.

Σύμφωνα με τον ίδιο μεγάλο αντίκτυπο είχε για την μεγέθυνση του φαινομένου η περίοδος της καραντίνας μαζί με τα οικονομικά ζητήματα υπογραμμίζοντας πως «αν δεν υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον για να ζήσει η νεολαία είναι σαν να μην κάνουμε τίποτα». Ο κ. Ζαγοράκης ευχαρίστησε τους τοπικούς άρχοντες για τη φιλοξενία, και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να είναι συχνή η παρουσία του στην περιοχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.