Συναντησεις Δ. Χαριτου και Γ. Αμανατιδη με φορεις στις Σαπες

Ενημερώθηκαν για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών και βουλευτή Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Αμανατίδη παρευρέθηκαν  την Πέμπτη στις Σάπες στην  υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή επ’ ευκαιρία της έλευσης της εικόνας της Παναγίας, γνωστής ως Άξιον Εστί, ενώ στην συνεχεία παρακάθισαν σε γεύμα που παρέθεσε ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη. 

Νωρίτερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχαν συνάντηση στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών και τους αντιδημάρχους και συζήτησαν  τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι πολίτες, σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές με εκτεταμένες ζώνες φτώχειας, με ανεπαρκή χρηματοδότηση από το κράτος, ενώ ο δήμαρχος παρέδωσε υπόμνημα στους βουλευτές με τα βασικά αιτήματά του ζητώντας τη συνδρομή τους στην προώθηση αυτών στη Βουλή προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των δημοτών.

Οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχαν συνάντηση και με τον τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ με τον οποίον συζήτησαν για τις σοβαρές εξελίξεις στο Μουφτειακό, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, ενώ είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν με σαφήνεια τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Νωρίς το πρωί οι δυο βουλευτές είχαν  συνάντηση εργασίας στο γραφείο του βουλευτή Ροδόπης στην Κομοτηνή, όπου και συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα που βιώνουν με τραυματικό τρόπο μεγάλα τμήματα της κοινωνίας μας, αλλά και ιδιαίτερα τοπικά θέματα της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.