Συμμετοχη του Ιλχαν Αχμετ στη δεξιωση της ΠτΔ για τα 48 χρονια απο την αποκατασταση της Δημοκρατιας

«H ποιότητα της Δημοκρατίας έχει πάντα περιθώρια βελτίωσης» επεσήμανε ο βουλευτής σε δήλωσή του

Στη δεξίωση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τα 48 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας παραβρέθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής σημείωσε για την επέτειο πως «είναι μια στιγμή μοναδική στη νεότερη ιστορία μας, που σηματοδότησε το πέρασμα από την δικτατορία, την απολυταρχία και την κατάλυση των θεσμών στο πιο σταθερό και φιλελεύθερο πολίτευμα που γνώρισε ο τόπος από συστάσεως του ελληνικού κράτους».

Ο ίδιος έσπευσε να συμπληρώσει πως  «ασφαλώς, η ποιότητα της Δημοκρατίας έχει πάντα περιθώρια βελτίωσης, μέσα σε πρωτόγνωρες κοινωνικές συνθήκες που δημιουργεί το ασταθές γεωπολιτικό περιβάλλον και οι μεγάλες οικονομικές ανισότητες στο εσωτερικό».

Όσο για την παρουσία του στη δεξίωση επεσήμανε πως «είχα την ευκαιρία και την τιμή να συνομιλήσω με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου που πρόσφατα με δέχθηκε στο γραφείο της.

Παράλληλα, στον πυρήνα των συζητήσεων μου βρέθηκε η Θράκη και οι προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας σε μια δύσκολη στιγμή με την φωτιά να καίει τον εθνικό δρυμό της Δαδιάς στον Έβρο, τόσο με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη όσο και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα καθώς και με πλήθος υπουργών και παραγόντων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου που παραβρέθηκαν στην δεξίωση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.