Συλλαλητηριο του ΠΑΜΕ Ροδοπης το Σαββατο 23 Ιανουαριου για το ασφαλιστικο

Σε συλλαλητήριο το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής αλλά και στη γενική απεργία που έχει προκυρηχθεί για τις 4 Φεβρουαρίου καλεί όλους τους πολίτες της Ροδόπης η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο κλιμάκωσης των αντιδράσεων ενάντια στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης.
 
«Από τη στάση μας και τη συμμετοχή μας στους αγώνες θα εξαρτηθεί η έκβαση της μάχης» σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ Ροδόπης. 

Εκδήλωση για τις πολιτικές περίθαλψης και τις επιπτώσεις τους στο Ν. Ροδόπης την επόμενη ημέρα

Παράλληλα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18.30 η Γραμματεία Ροδόπης του Π.Α.ΜΕ διοργανώνει στην Αίθουσα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Οι πολιτικές περίθαλψης και κοινωνικής ασφάλισης και οι επιπτώσεις τους στο Ν. Ροδόπης»
 
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:
Ελένη Μπακιρλή: Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ- Νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
Μιλτιάδης Παπαϊωακείμ: Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος- Διευθυντής της Παθολογικής κλινικής του Γ. Ν Κομοτηνής
Σάββας Δευτεραίος: Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης- Επίκουρος καθηγητής Ακτινολογίας του Δ.Π.Θ
 
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.