Συγκεντρωση Αλληλεγγυης στον Λαο της Παλαιστινης διοργανωνουν συλλογικοτητες

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον Λαό της Παλαιστίνης διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης Ροδόπης, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής, ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης (μέλος ΟΓΕ) και ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Εργασίας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής.

Στο σχετικό τους κάλεσμα, μεταξύ άλλων οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες να «εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον πολύχρονο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στην συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική Ισραηλινή κατοχή. Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης μας πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά να δράσουμε για την στήριξη του αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Ελευθερία! Σε κάθε χώρο δουλειάς, εκπαίδευσης, γειτονιά να ηχήσει παντού το σύνθημα: “ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ”».

Παράλληλα επισημαίνουν μεταξύ άλλων πως «Κυβερνήσεις, αστικά κόμματα, ΜΜΕ, τρολ του ίντερνετ, μηχανισμοί πρεσβειών κ.α. έχουν προχωρήσει σε έναν τεράστιο πόλεμο προπαγάνδας και αντιστροφής της πραγματικότητας, για να δικαιολογήσουν τα διαχρονικά ισραηλινά εγκλήματα. Επιδιώκουν να ταυτίσουν την αλληλεγγύη με τον Παλαιστινιακό λαό με «τρομοκρατία», μιλάνε μέχρι και για ποινικοποίηση της εμφάνισης της σημαίας της Παλαιστίνης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.