Συγχαρητηριο μηνυμα του Αντωνη Γραβανη προς τον Πρωθυπουργο Κυριακο Μητσοτακη

«Με τη βοήθεια της κυβέρνησης και την ακλόνητη δέσμευσή μας, προσβλέπουμε σε μια Κομοτηνή που θα είναι πηγή περηφάνιας για ολόκληρη την Ελλάδα» το μήνυμά του επικεφαλής της παράταξης «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ»

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ για την εκλογική επιτυχία της 25ης Ιουνίου, στέλνει με γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της παράταξης «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» και υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής κ.Αντώνης Γραβάνης.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση «η χώρα μας από σήμερα έχει ισχυρή κυβέρνηση» από την οποία όπως τονίζεται αναμένουν «να ανταποκριθεί έμπρακτα στις διεκδικήσεις μας, επενδύοντας στην ανάπτυξη του Δήμου μας».

Ο επικεφαλής της παράταξης κ.Γραβάνης δεσμεύεται πως σε συνεργασία με την κυβέρνηση, εφόσον η παράταξη κερδίσει την εμπιστοσύνη των δημοτών θα «διαμορφώσουμε μια εποικοδομητική σχέση με την κυβέρνηση, και να εργαστούμε με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα για την επίτευξη των στόχων μας».

«Με τη βοήθεια της κυβέρνησης και την ακλόνητη δέσμευσή μας, προσβλέπουμε σε μια Κομοτηνή που θα είναι πηγή περηφάνιας για ολόκληρη την Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Χώρα μας από σήμερα έχει Κυβέρνηση και μάλιστα ισχυρή Κυβέρνηση.

Ως παράταξη συγχαίρουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιτυχή εκλογή τους.

Η παράταξη μας «ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ» κι εγώ προσωπικά, ως επικεφαλής  υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, θεωρούμε απαραίτητο και αναγκαίο να αναδείξουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες για τον τόπο μας, στο νέο πολιτικό σκηνικό, αναμένοντας από τη νέα κυβέρνηση να ανταποκριθεί έμπρακτα στις διεκδικήσεις μας, επενδύοντας στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

Με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, που θα μας τιμήσουν επιλέγοντας μας ως Νέα δημοτική αρχή Κομοτηνής τον Οκτώβριο του 2023, δεσμευόμαστε να διαμορφώσουμε μια εποικοδομητική σχέση με την κυβέρνηση, και να εργαστούμε με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα για την επίτευξη των στόχων μας. Τα μεγάλα έργα υποδομών, η έλλειψη προσωπικού, η αναξιοποίητη περιουσία του Δημοσίου και της ΕΤΑΔ, οι χρηματοδοτήσεις και πολλά άλλα θα αποτελέσουν αντικείμενο της συνεργασίας και των διεκδικήσεων μας.

Η στήριξη της πολιτικής ηγεσίας θα είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, της βελτίωσης της ποιότητας ζωής και ευρύτερα της αναπτυξιακής πορείας της τοπικής μας κοινωνίας.

Με σωστές στρατηγικές ανάπτυξης, υπεύθυνους σχεδιασμούς και υλοποιήσιμες προτάσεις από την πλευρά μας, έχουμε τη βεβαιότητα  ότι η κυβέρνηση θα αναγνωρίσει τη σημασία της Κομοτηνής ως ενός σημαντικού κόμβου για την περιφερειακή ανάπτυξη και θα μας παράσχει την απαραίτητη στήριξη της.

Το μέλλον της Κομοτηνής απαιτεί την κοινή μας προσπάθεια. Απαιτεί ΔΥΝΑΤΑ βήματα, ΔΥΝΑΤΑ σχέδια και κυρίως  ΔΥΝΑΤΑ αποτελέσματα.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι, με τη σωστή διαχείριση, θα αναδείξουμε την πόλη μας σε ένα φωτεινό παράδειγμα προόδου και ανάπτυξης.

Με τη βοήθεια της κυβέρνησης και την ακλόνητη δέσμευσή μας, προσβλέπουμε σε μια Κομοτηνή που θα είναι πηγή περηφάνιας για ολόκληρη την Ελλάδα.

Αντώνης Γραβάνης

Υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.