Συγχαρητηρια Ιλχαν Αχμετ σε Πωλινα Λαμψα και Unal Cevikoz

«Αισθάνομαι προσωπική δικαίωση γιατί για μια ακόμη φορά βγαίνουν εκτεθειμένοι οι πολιτικοί μου συκοφάντες»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στην κ. Πωλίνα Λάμψα, πολιτική επιστήμονα, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Γιώργου Παπανδρέου και στον Unal Cevikoz, ανώτερο διπλωμάτη, βουλευτή Κων/πολης του CHP για την εκλογή τους στην θέση των Αντιπροέδρων της Σοσιαλιστικής Διεθνούς απεύθυνε σε δήλωσή του ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ θύμισε μάλιστα πως «μόλις πριν λίγες μέρες στην Άγκυρα με δέχθηκε ο κ. Cevikoz στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του και είχαμε μαζί μια ειλικρινή συζήτηση για την διασφάλιση μιας ατζέντας ειρήνης στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις» για να υπογραμμίσει πως «αισθάνομαι, ταυτόχρονα, και μια προσωπική δικαίωση γιατί για μια ακόμη φορά βγαίνουν εκτεθειμένοι οι πολιτικοί μου συκοφάντες και αντίπαλοι διότι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τις  προσπάθειες μου για την βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών κατά την πρόσφατη επίσκεψη μου στην Άγκυρα».

«Με αυτόν τον τρόπο» τονίζει ο βουλευτής «εκθέτουν προεχόντως την πολύπειρη τουρκική διπλωματία καθώς και τους τούρκους βουλευτές συναδέλφους μου, που με δέχθηκαν και με φιλοξένησαν με θέρμη στα γραφεία τους και στην Μεγάλη Εθνοσυνέλευση».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.