Στον Ιασμο περιοδευσε ο υποψηφιος Περιφερειαρχης ΑΜ-Θ Διονυσης Κλαδης

Συζήτησε με τους κατοίκους για τις μεγάλες δυσκολίες ενόψει της «βαρυχειμωνιάς» που φέρνει η πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, των περιφερειακών και δημοτικών αρχών

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης και στον Ίασμο Ροδόπης περιόδευσε την Παρασκευή 22  Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Διονύσης Κλάδης.

Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, ο Νίκος Δινδίνης και η Λίτσα Κουρτέση, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξανδρούπολης, συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο φόντο της τιτάνιας μάχης που έδωσαν μαζί με το λαό της περιοχής για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Αναδείχθηκαν οι εγκληματικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για την υποστελέχωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τις ελλείψεις σε μέσα και σε σχεδιασμό.

Ο Διονύσης Κλάδης μεταξύ άλλων σημείωσε πως «…για να μην υπονομεύονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών, που με αυταπάρνηση έδωσαν τη μάχη στη μεγάλη πυρκαγιά, χρειάζεται να υπάρξει ολοκληρωμένο σχέδιο, που να περιλαμβάνει οπωσδήποτε και την ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό όλων των υπηρεσιών».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας στον Ίασμο Ροδόπης, συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Σπορίκη και την Εμπρού Γιουσούφ, υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, ο Διονύσης Κλάδης συζήτησε με τους κατοίκους για τις μεγάλες δυσκολίες ενόψει της «βαρυχειμωνιάς» που φέρνει η πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, των περιφερειακών και δημοτικών αρχών. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη να ενισχυθεί η κοινή πάλη όλου του λαού, μειονότητας και πλειονότητας, ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τους επιχειρηματικούς ομίλους και τους πολιτικούς τους εκπροσώπους στο κεντρικό και τοπικό κράτος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.