Στον Εβρο ο Υπουργος Εθνικης Αμυνας Νικος Παναγιωτοπουλος

Ενημερώθηκε για επιχειρησιακά ζητήματα και αντήλλαξε ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατεύσιμους

Στον Έβρο βρέθηκε χθες Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Ειδικότερα ο Υπουργός επισκέφθηκε το Ε.Π.126 στο Σουφλί, το Ε.Φ. Κήπων Έβρου και την έδρα της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ» στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημερώθηκε για επιχειρησιακά ζητήματα και αντήλλαξε ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους στρατεύσιμους, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης συνόδευσαν ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και ο Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ Υποστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Βουλευτές Έβρου κ.κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, Σταύρο Κελέτση και Χρήστο Δερμετζόπουλο, καθώς και τους Δημάρχους Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννη Ζαμπούκη, Ορεστιάδος κ. Βασίλειο Μαυρίδης, Σουφλίου κ. Παναγιώτης Καλακίκος, Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικώς με το σχέδιο εξορθολογισμού των Σημείων Υποδοχής Οπλιτών και την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας των Μονάδων Προκαλύψεως.

Στο τέλος επισκέψεώς του στον Έβρο, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Β’.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.