Στον Αντιπεριφερειαρχη Ροδοπης ο προεδρος της Κοινοτητας Ιασμου

Ενημέρωση για τα έργα οδοποιίας στην περιοχή

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, πραγματοποίησε το πρωϊνό της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ιάσμου κ. Ηλίας Μπούκας. Μεγάλο μέρος της συνάντησης απασχόλησαν τα προβλήματα οδοποιίας που αντιμετωπίζει η περιοχή του Ιάσμου και ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

Όπως ενημέρωσε ο κ. Τσαλικίδης τον κ. Μπούκα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όσο αφορά το κομμάτι της ασφάλτου από την στροφή της πεσμένης γέφυρας μέχρι την παλαιά γέφυρα του Κομψάτου τη λύση δίνει έργο που είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια ενώ  έχουν ξεκινήσει και οι απαραίτητες διαδικασίες υλοποίησης.

Ένα έργο μείζονος σημασίας με επιτακτική την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης αφού το εν λόγω τμήμα του πρωτεύοντος επαρχιακού δικτύου είναι κατεστραμμένο ενώ η κίνηση έχει πολλαπλασιαστεί μετά την λειτουργία των πλευρικών διοδίων και αποτελεί κίνδυνο για τους οδηγούς και τα οχήματα.

Παράλληλα, στην συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης έγινε ενημέρωση από τον κ. Τσαλικίδη για την δημοπράτηση, τα χαρακτηριστικά και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής της νέας γέφυρας,

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.