Στοχος ενας νικητης ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογες για την Δωρα Αυγερη

Στην Κομοτηνή βρέθηκε η Σύμβουλος για την κοινωνική διασύνδεση του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Στην Κομοτηνή βρέθηκε την Δευτέρα 1 Απριλίου η κ. Δώρα Αυγέρη, Σύμβουλος για την κοινωνική διασύνδεση του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στο πλαίσιο περιοδείας της στην περιοχή.

Η κ. Αυγέρη επισκέφτηκε το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, το ΔΠΘ, ενώ είχε συναντήσεις με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς για να εκθέσει το πρόγραμμα του κόμματος για τις επικείμενες Ευρωεκλογές, αλλά και να ακούσει για τα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Σε δηλώσεις της η κ. Αυγέρη, όσο αφορά τις επικείμενες Ευρωεκλογές και τον νέο τρόπο επιλογής των Ευρωβουλευτών στον οποίο προχωρά το κόμμα, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους και όλες που μπαίνουν σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία, όχι μόνο για το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για όλο το πολιτικό σύστημα, με ανθρώπους γειωμένους, με ένσημα, με κοινωνικής αναφορά, δουλειά, που θα μπουν σε αυτή τη διαδικασία γιατί η βάση αποφασίζει για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Περιοδεύοντας στη Ροδόπη ως σύμβουλος κοινωνικής διασύνδεσης του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να κάνει συναντήσεις μαζί με τη Νομαρχιακή επιτροπή με φορείς για τα ζητήματα του Νοσοκομείου, όπου η κατάσταση επιδεινώθηκε τα τελευταία χρόνια, με τους καπνοπαραγωγούς, με τους ανθρώπους του Πανεπιστημίου και του Πολιτισμού, για να μεταφέρουν τα θέματα στον Πρόεδρο.

Στόχος τους για τις ευρωεκλογές, σημείωσε, είναι «ένας νικητής ΣΥΡΙΖΑ να δώσει ένα καλό μάθημα στο καθεστώς Μητσοτάκη, και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που θα έρθουν με τις εθνικές εκλογές».

Επανέλαβε δε το αίτημα που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κασσελάκης προς τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί, θεωρώντας το την καλύτερη υπηρεσία που θα παρέχει στον Ελληνικό λαό, και να γίνουν καθαρές εκλογές με εγγυήσεις, προκειμένου να έρθει η πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Τέλος θεωρεί πως σε τοπικό επίπεδο δεν υπάρχουν ζητήματα, και χωρίς προβλήματα θα δώσουν την μάχη αυτή που θα είναι νικηφόρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.