«Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι»

Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης καλεί σε παραίτηση τον Κώστα Ναλμπάντη μετά τα όσα δήλωσε στον «ΠτΘ»

Σφοδρή επίθεση στα όσα δήλωσε στον «ΠτΘ» ο διοικητής του Νοσοκομείο Κομοτηνής κ. Κώστα Ναλμπάντης εξαπολύει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης. Χαρακτηρίζοντας τον ως «χειροκροτητή του Γεωργιάδη και του Βορίδη» το νομαρχιακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί για επιλεκτική μνήμη και πλαστό ενδιαφέρον τον διοικητή του Νοσοκομείου της πόλης μας υπενθυμίζοντάς του πως «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» και καλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς να παραιτηθεί. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει η πρόσφατη συνέντευξη του διοικητή του νοσοκομείου σε τοπική εφημερίδα. Αίφνης θυμήθηκε ο κύριος Ναλμπάντης τα μεγάλα προβλήματα του νοσοκομείου και μάλιστα “θρηνεί” για το χαράτσι των 5 ευρώ που έκοψε η κυβέρνηση. Ασφαλώς δεν περιμέναμε από τον κύριο διοικητή να αποδοκιμάσει τις μνημονιακές πολιτικές που ασκήθηκαν στο τομέα της δημόσιας υγείας και οδήγησαν το Νοσοκομείο και εδώ στη σημερινή δύσκολη κατάσταση. Θα ήταν άλλωστε παράδοξο ο χειροκροτητής του Γεωργιάδη και του Βορίδη σήμερα να τους αποδοκιμάσει.
 
Αλλά πάει πολύ να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του για έλλειψη ενδιαφέροντος για το νοσοκομείο της πόλης. Πάει πολύ ο κύριος Διοικητής να «αγνοεί» τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού από το Υπουργείο Υγείας για την στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας αλλά και τις ανακοινώσεις που ειδικότερα αναφερόντουσαν στην Θράκη και τα νοσοκομεία της όσον αφορά στην πρόσληψη προσωπικού.

Όπως επίσης να δυσφορεί για το γεγονός ότι οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας θα έχουν πλέον πρόσβαση στις δημόσιες δομές της υγείας. Πάει πολύ να μνημονεύει τις επισκέψεις των κυρίων Στυλιανίδη και Χατζηοσμάν «λησμονώντας» ότι αυτοί οι δύο με την ψήφο τους στήριξαν τις πολιτικές της εξαχρείωσης του δημόσιου συστήματος υγείας. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί κύριε Διοικητά. Όλοι κρινόμαστε και οι πολίτες δεν έχουν τόση κοντή μνήμη όσο ίσως θα θέλατε. Έναν δρόμο έχετε κύριε Διοικητά και το ξέρετε και ήδη θα έπρεπε να τον είχατε ακολουθήσει.»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.