Στο Νοσοκομειο Κομοτηνης αντιπροσωπεια του ΣΥΡΙΖΑ Ροδοπης

Με αισιόδοξα μηνύματα σε στελέχωση και οικονομικά ζητήματα για το νέο έτος

Το νοσοκομείο της πόλης μας επισκέφθηκαν χθες το πρωί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ μαζί με τον συντονιστή της Ν.Ε. του κόμματος Σταμάτη Σακελλίωνα. Συναντήθηκαν με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Φιλιππίδη και τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Χασάν Εκρέμ.
 
Στα πλαίσια αυτής της εθιμοτυπικής επίσκεψης με αφορμή τις ευχές για το νέο έτος ο διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσλήψεις που αναμένονται δηλαδή 35 άτομα διάφορων ειδικοτήτων 12μηνης θητείας, καθώς και την πρόσληψη των καθαριστριών με βάση τον νέο νόμο.
 
Επίσης ο διοικητής ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ότι το νοσοκομείο δεν χρωστά πλέον ενώ όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του το νέο Δ.Σ. υπήρχε χρέος 5,5 εκατομμύρια.
 
Ταυτόχρονα έχουν εξοφληθεί οι εφημερίες του ιατρικού προσωπικού από παρελθόντα έτη. Επιπρόσθετα αναμένονται οι 5 προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού. Τέλος ο διοικητής ενημέρωσε ότι θα ζητηθούν και ιατρικές ειδικότητες αιχμής από τις 2.000 προσλήψεις που θα γίνουν καθώς και ότι ήδη ανέλαβε υπηρεσία και νέος ψυχίατρος στο νοσοκομείο.
 
Από την μεριά τους οι βουλευτές σημείωσαν ότι «καίτοι μας κατηγορούν για μεροληψία εμείς επιμένουμε να είμαστε μεροληπτικοί υπέρ του δημόσιου συστήματος υγείας και προσπαθούμε βήμα βήμα να το ανατάξουμε προς όφελος των συμπολιτών μας. Ασφαλώς πρόκειται για μια εικόνα σαφώς καλύτερη από εκείνη που υπήρχε πριν από 2 χρόνια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.