Στο Μεγαρο Μαξιμου με Μπρατακο και Μαρινακη ο Αντωνης Γραβανης

Συζήτησε μαζί τους διάφορα θέματα, για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου Κομοτηνής

Προσκεκλημένος στο Μέγαρο Μαξίμου, βρέθηκε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Αντώνης Γραβάνης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης ενημέρωσε και συζήτησε διάφορα θέματα, και προβλήματα που αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου Κομοτηνής.

Με αφορμή τις επαφές του στην Αθήνα, ο κ. Γραβάνης, δήλωσε τα εξής:

«Η ποιότητα ζωής των κατοίκων, η οικονομική, τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη, η κοινωνική πρόνοια, η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή ήταν κάποια από τα θέματα που συζήτησα, σε σειρά επαφών που πραγματοποίησα, ως προσκεκλημένος στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Ιωάννη Μπρατάκο και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κ. Παύλο Μαρινάκη.

Σε ιδιαίτερα θετική ατμόσφαιρα κατέθεσα τις προτάσεις, τις ιδέες και το όραμα μας για τον τόπο, προσηλωμένος στην δέσμευση και απόφασή μας να εργαστούμε σκληρά με τους συνεργάτες μου, για να διεκδικήσουμε όσα πραγματικά αξίζουν στην Κομοτηνή.

Ο εποικοδομητικός διάλογος τεκμηριώνει την επιθυμία της Κυβέρνησης, να μελετηθούν προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κομοτηνής, και αντανακλά την ισχυρή σχέση, την εμπιστοσύνη και διάθεση υποστήριξης του οράματος της παράταξής μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.