Στο κτιριο του πρωην Ειρηνοδικειου το Αστυνομικο Τμημα Σαπων

Τους χώρους επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος

Το νέο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών που στεγάζεται πλέον στο πρώην Ειρηνοδικείο επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους όπου διαπίστωσε την πλήρη επάρκεια λειτουργίας του, ενημερώθηκε από τον διοικητή κ. Χρήστο Πανδράκη και συνομίλησε με το αστυνομικό προσωπικό.

Ως γνωστόν ο Δήμος συναίνεσε και βοήθησε τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας για την παραχώρηση του κτιρίου του πρώην Ειρηνοδικείου, το οποίο ανακαινίστηκε και διαμορφώθηκε καταλλήλως προκειμένου να στεγάσει τις υπηρεσίες του Αστυνομικού Τμήματος.

Παράλληλα, μετά από ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και ύστερα από την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο, παραχωρήθηκε το δημοτικό οικόπεδο στην περιοχή «Αλώνια», πλησίον της παλιάς Δ.Ο.Υ. Σαπών έκτασης περίπου ενός στρέμματος προκειμένου να ανεγερθεί κτιριακή εγκατάσταση για την κάλυψη των αναγκών στέγασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Με όλα τα παραπάνω και χάρη στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής επιλύεται  το στεγαστικό πρόβλημα των αστυνομικών υπηρεσιών στις Σάπες.

Τέλος, ο κ. Χαριτόπουλος με αφορμή τις επερχόμενες γιορτές αντάλλαξε ευχές με το αστυνομικό προσωπικό. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.