Στο εργοταξιο της ΤΕΡΝΑ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνης κλιμακιο του ΚΚΕ Ροδοπης

Β. Ευαγγελόπουλος: «Το ΚΚΕ έχει αποδείξει πως είναι το μοναδικό κόμμα που ξέρει και μπορεί να τα βάλει με τις κυβερνήσεις, την μεγαλοεργοδοσία και την αντιλαϊκή πολιτική»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της Τομεακής Οργάνωσης Ροδόπης του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές στις 25 Ιουνίου με περιοδείες και συναντήσεις σε χώρους δουλειάς, σε χωριά της Ροδόπης και σε γειτονιές της Κομοτηνής.

Στα πλαίσια αυτά, κλιμάκιο του ΚΚΕ πραγματοποίησε περιοδεία την περασμένη Πέμπτη στο εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. όπου κατασκευάζεται ο σταθμός ηλεκτροπαραγωγής ιδιοκτησίας ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Motor Oil στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης και γραμματέα της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ.

Στην συζήτηση που είχε το κλιμάκιο με τους εργάτες αναδείχθηκε τι σημαίνει στην πράξη 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση, με τα πρόσφατα παραδείγματα σε όλη την Ελλάδα όπως το σταμάτημα πλειστηριασμών, οι αγώνες για συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας στους χώρους δουλειάς.

Ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος τόνισε πως «το ΚΚΕ έχει αποδείξει πως είναι το μοναδικό κόμμα που ξέρει και μπορεί να τα βάλει με τις κυβερνήσεις, την μεγαλοεργοδοσία και την αντιλαϊκή πολιτική. Το έκανε, άλλωστε, όλη την προηγούμενη τετραετία απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ, την ίδια ώρα που το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζαν το 70% και το 50% των αντιλαϊκών νομοθετημάτων της προηγούμενης κυβέρνησης μέσα στη βουλή».

Τέλος, κάλεσε τους εργάτες «να υψώσουν το “μπόι”» του ΚΚΕ ακόμη περισσότερο στις εκλογές στις 25 του Ιούνη τόσο στην Ροδόπη, όσο και σε όλη τη χώρα για να πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης σε κάθε χώρο δουλειάς, για να ενισχυθεί η πάλη για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με αυξήσεις και μέτρα προστασίας της ζωής των εργαζομένων κόντρα στο νομοθετικό πλαίσιο των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που προστατεύουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.