Στο εργοστασιο της Pharmathen στις Σαπες κλιμακιο του ΚΚΕ Ροδοπης

«Το πραγματικό δίλλημα των εκλογών είναι αν θα βγει πιο δυνατός ο λαός με ισχυρό το ΚΚΕ ή αν θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση»

Στo εργοστάσιο της Pharmathen στις Σάπες βρέθηκε κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ το πρωί της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Ροδόπη, Κατερίνα Ταξοπούλου και Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας το κλιμάκιο του ΚΚΕ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εργαζόμενους της εταιρίας για την συνολικότερη κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι ιδιαίτερα από το τεράστιο κύμα ακρίβειας που συρρικνώνει το οικογενειακό τους εισόδημα.

Από την μεριά του το ΚΚΕ τόνισε την ανάγκη αγωνιστικής συμπόρευσης των εργαζομένων με το ΚΚΕ, με τους κομμουνιστές, μέσα από τα εργατικά σωματεία, τους μαζικούς φορείς του κινήματος, γιατί όπου οι εργαζόμενοι πήραν την υπόθεση στα χέρια τους, όπου ξεπέρασαν τις λογικές των λύσεων «από τα πάνω», είχαν μικρές και μεγαλύτερες νίκες.

Αναδείχθηκε, επίσης, το πραγματικό δίλημμα των επικείμενων εκλογών, δηλαδή το αν θα βγει πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών, με ισχυρό το ΚΚΕ ή αν θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση ανεξαρτήτως σύνθεσης και ο λαός αδύναμος.

Τέλος, ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος κάλεσε τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα που θέτουν προεκλογικά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και να στηρίξουν εκλογικά το ΚΚΕ, γιατί κάθε ψήφος στο ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών θα κατατεθεί στους αγώνες του λαού για την αύξηση των μισθών και των συντάξεων, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τις εξώσεις και τους πλειστηριασμούς των funds και των τραπεζών, για την κατάργηση του θεσμικού πλαισίου που διαμόρφωσαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.