Στο Εργατικο Κεντρο Δραμας ο Χρ. Τοψιδης

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε δουλειά και θέλουμε συνεργασία»

Με τη βεβαιότητα πως μόνον όταν γνωρίζεις τα προβλήματα μπορείς και να δρομολογήσεις εξελίξεις επίλυσης τους, ο επικεφαλής της «Περιφερειακής Σύνθεσης» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας Στέλιο Παπαδόπουλο, Αριστείδη Μωϋσιάδη, Μαρία Ξενίδου, Αναστασία Γαλοπούλου και Νικόλαο Τσαύλο, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Δράμας Γιώργο Σαβρίδη, παρουσία του Β΄ Γενικού Γραμματέα Χ. Καραγιαννίδη και του Εφόρου κ. Δ. Ιωαννίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου υπήρξε ταύτιση απόψεων σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, τόνισε την ανάγκη συνεργασίας των δύο φορέων, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση τόσο της προσφοράς εργασιακών θέσεων, όσο όμως και της ενίσχυσης του εισοδήματος των εργαζομένων, μέσα από ανεκμετάλλευτους έως σήμερα ευρωπαϊκούς πόρους και καινοτόμες δράσεις, που θα προκύπτουν από την συνεργασία και την αλληλο-υποστήριξη των φορέων σε προτάσεις.

«Είμαστε εδώ παρόντες με διάθεση να συνθέσουμε και έτσι, να φέρουμε στην καθημερινότητα των κατοίκων της Περιφέρειας μας, όλο εκείνο τον έως τώρα ανεκμετάλλευτο πλούτο, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο όμως και σε ό, τι αυτή διαθέτει λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Είμαστε εδώ για να κάνουμε δουλειά και θέλουμε συνεργασία», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γ. Σαβρίδης, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στους κόλπους του Εργατικού Κέντρου Δράμας για την απουσία συνεργασίας με την παρούσα Περιφερειακή Αρχή και σημείωσε πως η έως τώρα διοικητική τους εμπειρία τους δίδαξε «πως μόνο με σύνθεση όλων των δυνάμεων και ιδεολογικών χώρων μπορούμε να βαδίσουμε δυναμικά και να καταφέρουμε επιτυχίες με αποδέκτη τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους».

Ο υπ. Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης βάζοντας ψηλά τον πήχη και αναφερόμενος στις προτάσεις της παράταξης του, που αφορούν στον στρατηγικό σχεδιασμό των θεμάτων κάθε Περιφερειακής Ενότητας ξεχωριστά ,δεσμεύτηκε για «την κάλυψη του χαμένου χρόνου στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, στην ύπαρξη χρονοδιαγράμματος δράσεων και τακτικής ενημέρωσης της πορείας κάθε δράσης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.