Στηριξη Στ. Γιαννακιδη στον υποψηφιο Περιφερειαρχη Κωστα Κατσιμιγα

Από την εκδήλωση παρουσίασης της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας»

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Κώστα Κατσιμίγα, υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στάθης Γιαννακίδης.
 
Ο κ. Γιαννακίδης έδωσε το παρών στην εκδήλωση παρουσίασης της υποψηφιότητας του κ. Κατσιμίγα στην Κομοτηνή κάνοντας λόγο για έναν «αγαπητό φίλο και απολύτως έμπειρο άνθρωπο με πλήρη γνώση των πραγμάτων της Περιφέρειας και πλήρη επίγνωση της επικρατούσας κατάστασης τόσο στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό όσο και στο οικονομικό πεδίο».
 
«Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις αναγκαιότητες, τις κινήσεις και τον ρόλο της Περιφέρειας, σε μία κρίσιμη περίοδο συνολικά για την χώρα μας, σε μία περίοδο μεταμνημονιακής χάραξης του μέλλοντος, αυτό που έχει αναδειχθεί είναι ότι το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης χρειάζεται αξιόπιστούς συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα, και ιδιαίτερα στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης και διαθέσιμες δυνάμεις στο να κερδίσουμε, να καταστήσουμε και να αποκαταστήσουμε την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και την θέση που της αξίζει» δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά για να επισημάνει πως η υποψηφιότητα του κ. Κατσιμίγα εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς τον στόχο. Παράλληλα, όπως εξήγησε, αντιπροσωπεύει πλήρως το άνοιγμα σε όλο τον χώρο και στις ευρύτερες δημοκρατικές δυνάμεις «προκειμένου να φτιαχτεί μία νέα περίοδος και στα πολιτικά πράγματα όπου ο δημοκρατικός κόσμος θα είναι πλήρως ενωμένος και θα αντιπαλεύει τόσο τις ακροδεξιές πολιτικές και τακτικές, καθώς και τις ακραίες φωνές».
 
Γεγονός που ο ίδιος χαρακτήρισε ιδιαίτερα αναγκαίο και στην πολυπολιτισμική ΑΜ-Θ, προτάσσοντας την ενότητα ως το χαρακτηριστικό εκείνο με το οποίο θα προχωρήσουμε προς τα εμπρός «χωρίς διακρίσεις».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.