Στηριξη με εναν ορο απο τον Τζανερ Ιμαμ στην προσπαθεια ανασυγκροτησης του δημου Ιασμου

«Ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει την χαμένη αξιοπιστία του, να υπηρετήσει τους συνδημότες του και τις επιτακτικές τους ανάγκες»

Τη στήριξη του, εφόσον ζητηθεί, στην μεταβατική προσπάθεια ανασυγκρότησης του Δήμου Ιάσμου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κατέθεσε ο δικηγόρος, νυν δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου κ. Τζανέρ Ιμάμ, υπό τον όρο αυτή η προσπάθεια να μην έχει καμία απολύτως σκιά από το παρελθόν.

«Ο Δήμος Ιάσμου σήμερα βρίσκεται σε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης με πολλές πληγές ανοιχτές και πολλά προβλήματα να συσσωρεύονται και να τον οδηγούν στο σημερινό του αδιέξοδο. Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι όλοι έχουμε υποχρέωση  να τον βοηθήσουμε να ξαναβγεί στο φως. Να αποκτήσει την χαμένη αξιοπιστία του, να υπηρετήσει τους συνδημότες του και τις επιτακτικές τους ανάγκες» τόνισε συγκεκριμένα σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος.

Παράλληλα ο ίδιος υπογράμμισε πως «σε στιγμές όπως αυτή που ζούμε τώρα οι λύσεις θα πρέπει να είναι καθαρές. Και τις καθαρές λύσεις τις δίνει μόνο ο λαός, οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας. Και αυτό θα γίνει στις εκλογές» σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει ωστόσο πως «μέχρι τότε και εφόσον μας ζητηθεί, θα στηρίξουμε μία μεταβατική προσπάθεια ανασυγκρότησης υπό τον όρο πως αυτή δεν θα έχει καμία απολύτως σκιά από το παρελθόν».

«Ο Δήμος θα γυρίσει σελίδα και αυτό είναι χρέος όλων μας όσων πιστεύουμε σε αυτόν τον τόπο και είμαστε διατεθειμένοι να τον αναγεννήσουμε από τις στάχτες του καθιστώντας τον έναν Δήμο δυνατό με αναφορά στη νέα γενιά» τόνισε κλείνοντας ο κ. Τζανέρ Ιμάμ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.