Στην Πολη για τα Φωτα οι προεδροι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ

Μαζί θα κάνουν Θεοφάνεια ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τα Θεοφάνεια όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο αλλά και με τον δήμαρχο της πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης, θα μεταβεί την Παρασκευή (5.1.2024) στην Κωνσταντινούπολη, ενώ αναμένεται να επισκεφθεί το Φανάρι, συνοδευόμενος από αντιπροσωπία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Μανώλη Καπνισάκη, τον Γιάννη Μπουρνούς και τον Διπλωματικό σύμβουλο, Βαγγέλη Καλπαδάκη.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από πρόσκληση που είχε δεχθεί από τον πατριάρχη Βαρθολομαίο κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στην Αθήνα τον Οκτώβριο.

Το Σάββατο ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραβρεθεί σε γεύμα που θα παραθέσει ο Πατριάρχης και θα έχει κατ’ ίδιαν συνάντηση μαζί του, πριν παρακολουθήσει τον αγιασμό των υδάτων. Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου μετέβη για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Σημειώνεται πως ο Εκρέμ Ιμάμογλου είχε συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα το 2021, όταν είχε επισκεφθεί την Αθήνα.

Στην Κωνσταντινούπολη και ο Νίκος Ανδρουλάκης

Εντωμεταξύ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για τα Φώτα.

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου ο κ. Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Ζάππειο Παρθεναγωγείο και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραστεί στην πατριαρχική και συνοδική θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο όπου θα δώσει το “παρών” και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.