Στην πασχαλινη αγορα της Κομοτηνης ο Ευριπιδης Στυλιανιδης

Άκουσε προβληματισμούς και προτάσεις από τους επαγγελματίες

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, παράπονα και προβληματισμούς των ανθρώπων της αγοράς άκουσε το πρωί της Μ. Πέμπτης ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, στην καθιερωμένη του Πασχαλινή επίσκεψη στην αγορά της πόλης.

«Άκουσα τα προβλήματα, τις προτάσεις και τις ανησυχίες των συμπολιτών» σημείωσε, τονίζοντας πως η Κομοτηνή και η αγορά της επιμένουν με δυναμισμό προκειμένου να ξεπερνά τα προβλήματα που δημιουργούνται και αν συνεχίζει προς το καλύτερο.

«Εμείς είμαστε εδώ για να σταθούμε στο πλευρό τους, και να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που θα ενισχύσει την αγοραστική δύναμη των συμπολιτών μας, την τοπική αγορά, θα αναδείξει την τοπική κοινωνία και θα δημιουργήσει μια καλύτερη προοπτική για την επόμενη ημέρα.

Αφού ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση, τόνισε πως ο αγώνας για να διεκδικούν και να πετυχαίνουν τους στόχους που από κοινού θέτουν συνεχίζονται, «γιατί αξίζει να παλεύουμε για τη Ροδόπη και την Ελλάδα, και να βοηθούμε τους ανθρώπους, κυρίως τη νέα γενιά, που έχουν ελπίδα για το αύριο, πρακτικά και με αποτελέσματα» ανέφερε.

Ανάγκη να συστρατευτούν οι Ευρωβουλευτές στον αγώνα της Ροδόπης

Σχολιάζοντας τις επικείμενες Ευρωεκλογές, τόνισε πως είναι ίσως η δεύτερη μεγαλύτερη μάχη μετά τις εθνικές εκλογές παρόλο που δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, γιατί δεν αναδεικνύουν κυβέρνηση.

Αποτελούν όμως κατά κάποιο τρόπο μια ευκαιρία ο λαός να δώσει ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, για να γίνουν καλύτεροι.

Η ΝΔ έχει δύο υποψηφίους στην περιοχή, τον Γιάννη Βεζυργιαννίδη και την Νουρτζάν Σούλογλου, σημείωσε, που δίνει πρόσθετους λόγους για να στηριχθεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, και εξέφρασε την ελπίδα να σταλούν τα σωστά μηνύματα προς τις σωστές κατευθύνσεις ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να πορευτούν στην ανάπτυξη και την ανάδειξη της Ροδόπης και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της.

Τόνισε πάντως, με αφορμή τις επισκέψεις Ευρωβουλευτών στην περιοχή μας, πως «όποιος έρχεται και ζητά θα πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει, και όποιος διεκδικεί την ψήφο της περιοχής, θα πρέπει να συστρατεύεται στον αγώνα της» ανέφερε, επισημαίνοντας πως αν ακολουθήσουμε όλοι αυτή την τακτική, θα υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.