Στην Κομοτηνη ο Δημητρης Νατσιος

Προέταξε τις αρχές του Ρωμιοσύνης και του κόμματός του απέναντι στον ολοκληρωτισμό που θεωρεί πως επιβάλλεται στη χώρα μας

Τις αρχές που πρεσβεύει η ΝΙΚΗ εξέθεσε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ, κ. Δημήτρης Νατσιός στην Κομοτηνή το Σάββατο 23 Μαρτίου, την οποία επισκέφτηκε στο πλαίσιο περιοδείας του ίδιου και υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος στη Θράκη.

Ο κ. Νατσιός μίλησε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λέσχη Κομοτηναίων, παρουσία των υποψηφίων Ευρωβουλευτών κ. Κώστα Καραΐσκου, που άνοιξε και την εκδήλωση, και των Ιωάννη Ιντζέ και Άκη Τσελέντη, αναπτύσσοντας το θέμα «Η Ρωμιοσύνη ενάντια στον ολοκληρωτισμό».

Ευελπιστεί σε θετικά αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές

Ο κ. Νατσιός τόνισε πως μέσα από την ομιλία του θέλησε να δώσει την απάντηση στον ύπουλο ολοκληρωτισμό που ζει η πατρίδα μας, που θεωρεί πως είναι η Ρωμιοσύνη. «Ρωμιοσύνη είναι οι αρχές που πρεσβεύει βιωματικώς η ΝΙΚΗ, η ταυτότητά μας που πρέπει να ξαναβρούμε, η άδολη φιλοπατρία, η προσήλωση στον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας και βέβαια η πίστη στο Χριστό και ο σεβασμός στην Ορθόδοξη εκκλησία» τόνισε.

Ξεκαθαρίζοντας τι εννοεί χρησιμοποιώντας την έννοια ολοκληρωτισμός, θεωρεί την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον «ψευτογάμο» όπως των χαρακτήρισε ομοφύλων, συνδέοντάς το με το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά και τις νέες ταυτότητες, που χαρακτήρισε κάρτες του πολίτη, όπου όλα τα προσωπικά δεδομένα θα βρίσκονται συγκεντρωμένα σε ένα τσιπάκι, ελεγχόμενα από μια άγνωστη αρχή.

Τέλος πιστεύει πως ο ολοκληρωτισμός έχει μπει μέσα στα σχολεία, όπου μια ύπουλη προπαγάνδα βομβαρδίζει τα παιδιά, χαρακτηρίζοντας την παιδεία αυτή παιδομάζωμα.

Όσο για τις Ευρωεκλογές, θεωρεί πως όπως με θαύμα το κόμμα μπήκε τον προηγούμενο Ιούνιο στη βουλή, έτσι ευελπιστούν πως θα συνεχιστεί και θα πιάσουν διψήφιο νούμερο, εκτιμώντας πως πλέον παγιώνεται η εντύπωση στον κόσμο ότι τα μεγάλα κόμματα τον έχουν προδώσει, με καταστροφική κατάσταση παντού εξαιτίας προσώπων. «Αν δεν συνειδητοποιήσει ο λαός ότι είναι θέμα προσώπων, θα συνεχιστεί το κακό. Επιτέλους να κυβερνηθεί ο λαός από πραγματικούς Έλληνες, δηλαδή από Ρωμιούς» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Τρεις ευρωβουλευτές στην περιοδεία

Από την πλευρά του ο κ. Καραΐσκος τόνισε πως η υποψηφιότητά του χάρις στη ΝΙΚΗ του δίνει τη δυνατότητα να εκφράσει το στίγμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε άλλο επίπεδο, με βάση και τη προσωπική του φιλία με τον κ. Νατσιό.

Για αυτό και θέλε να προωθήσει τα προβλήματα και τον λόγο της Θράκης σε ένα διαφορετικό επίπεδο, αρχικά μέσω της προεκλογικής εκστρατείας, και αν ευοδωθεί η υποψηφιότητά κάτι που παραδέχτηκε ότι είναι πολύ δύσκολο, και σε επίπεδο Ευρώπης.

Από την πλευρά του ο κ. Ιντζές, Αντιστράτηγος εν αποστρατεία με καταγωγή από τα Λάβαρα Έβρου, σημείωσε πως στην ΕΕ διακυβεύονται πολλά συμφέροντα για την χώρα, και χρειάζεται πιο ενεργή συμμετοχή, μιας και υπάρχουν πολλά ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα. Για αυτό και θέλουν εκπροσώπηση για να αγωνιστούν για τα συμφέροντα της χώρας και του Ελληνικού λαού.

Τέλος ο κ. Τσελέντης, Δ/ντης Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αφού αναφέρθηκε στις παλιότερες επισκέψεις του στην περιοχή, όπου ανέδειξαν τα γεωθερμικά πεδία που όμως δεν τα εκμεταλλεύτηκαν, εξέφρασε τη χαρά του για την συμμετοχή του στον αγώνα που κάνει η ΝΙΚΗ, τονίζοντας πως πάντα κρατά ατζέντα για κάθε περιοχή που επισκέπτεται, και αν εκλεγεί θα πάει για να πολεμήσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.