Στην Κομοτηνη η Κρυσταλλια Αρμενακη

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής είχε συναντήσεις με φορείς και με μέλη του κόμματος

Στην πόλη των φοιτητικών της χρόνων, την Κομοτηνή, βρέθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Κρυσταλλία Αρμενάκη, η οποία είχε συναντήσεις με φορείς, ενώ συναντήθηκε με μέλη και φίλους του κόμματος στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η Εβρίτισσα κ. Αρμενάκη, που δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη, εξέφρασε την χαρά της που βρέθηκε στην πόλη που σπούδασε και έκανε την πρακτική της άσκηση ως δικηγόρος, με την ευκαιρία της υποψηφιότητάς της για την Ευρωβουλή, στο πλαίσιο περιοδείας της σε όλη την Περιφέρεια.

Όπως τόνισε, κινείται με το αίσθημα του ανθρώπου που αγωνίζεται και προσπαθεί. «Για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό, η δύναμη του αγώνα και τα εφόδια που αυτός μας δίνει, όσο αφορά τους πολίτες τα προβλήματα και τα παράπονά τους» αλλά και σε ό,τι αφορά τις προτάσεις που έχουν ως κόμμα ανά κοινωνικό τομέα.

«Αυτό είναι το σημαντικότερο που γεμίζει τον κάθε υποψήφιο, και από εκεί και πέρα έχει του ουσιαστικό πολιτικό νόημα» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.