Στην Επιτροπη Αυτοδιοικησης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Γιωργος Πετριδης

Σκοπός της επιτροπής η προετοιμασία του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στην Επιτροπή Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συμμετέχει ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης. Όπως ανακοινώθηκε από το κόμμα, η Επιτροπή απαρτίζεται από 16 μέλη και τον Συντονιστή που είναι ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης. Πλέον του κ. Πετρίδη τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής είναι οι:  Βαγγέλης Αργύρης, Βασίλης Βαλασόπουλος, Καλλιόπη Γιαννοπούλου, Σίμος Δανιηλίδης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Γαβριήλ Κουρής, Ξενοφών Μανιατογιάννης, Νίκος Μήλης, Κατερίνα Μπατζελή, Όθωνας  Μανώλης, Κων/νος Παπαγεωργίου, Νίκος Σαλαγιάννης, Χριστίνα Σταρακά, Δημήτρης Τσιμπανάκος, Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

Σκοπός της Επιτροπής που πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση την Τρίτη το απόγευμα είναι η προετοιμασία του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πέραν από τις πρώτες ιδέες για ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, αυτό που είναι από την αρχή σαφές είναι η στρατηγική -τόσο στις περιφέρειες όσο και στους δήμους με συμβολική πολιτική σημασία, όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, ο Πειραιάς και η Πάτρα, το ΠΑΣΟΚ προτίθεται να κατεβάσει αυτόνομους υποψηφίους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.