Στην επισκεψη Βαρουφακη στην Ξανθη ο Αλη Μπουλμπουλ

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης με το ΜέΡΑ 25 συμμετείχε στην περιοδεία του Γενικού Γραμματέα

Ο Γιάννης Βαρουφάκης, Γενικός Γραμματέας του ΜέΡΑ25, επισκέφτηκε την Ξάνθη, το Σάββατο 29 Απριλίου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές της 21 Μαΐου. Παρών κατά την επίσκεψη ήταν και ο Αλή Μπουλμπούλ, υποψήφιος βουλευτής Ν.Ροδόπης.

Ο k. Βαρουφάκης, ο οποίος συναντήθηκε με εκπροσώπους του τύπου και πολίτες καθώς και με υποψήφιους από την Ξάνθη και σε όλη τη Θράκη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Αλή Μπουλμπούλ. Οι δυο τους αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα της περιοχής και της μειονότητας και τι πρέπει να κάνουν για μέλλον. Από την άλλη, ο Βαρουφάκης δήλωσε στον  Μπουλμπούλ ότι η εμπιστοσύνη και η στήριξη του κόμματος ΜέΡΑ25 θα συνεχιστεί.

Mετά τη συνάντηση ο κ. Μπουλμπούλ δήλωσε τα εξής: «Οι επερχόμενες εκλογές είναι μια κρίσιμη καμπή για τη χώρα και την περιοχή μας. Στον οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε, η αλλαγή είναι απαραίτητη. Το ΜέΡΑ25 έχει ένα σχέδιο για την κυβέρνηση της χώρας και τη βούληση να το πραγματοποιήσει. Σήμερα συναντηθήκαμε με τους συντρόφους μας στην Ξάνθη κατά την επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη, ήταν μια γόνιμη συνάντηση για να εξηγήσουμε το κομματικό μας πρόγραμμα στο κοινό. Τον ευχαριστήσαμε για την επίσκεψη στην περιοχή μας και συζητήσαμε για το μελλοντικό μας έργο. Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας».

Απαντώντας στις ερωτήσεις στη συνέντευξη τύπου, ο Βαρουφάκης σχολίασε και την εκλογή μουφτή της μειονότητας. Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα όπως το όραμα του κόμματος και για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Επιπλέον, έγινε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο καπνοπαραγωγών.

Ο Αλή Μπουμπούλ, υποψήφιος βουλευτής Ν. Ροδόπης με το ΜέΡΑ25, γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1994. Ο Μπουλμπούλ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών Μιμάρ Σινάν της Κωνσταντινούπολης, Τμήμα Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού και εργάζεται σε τεχνικό γραφείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.