Στην Εκτελεστικη Γραμματεια της ΝΔ ο Ευριπιδης Στυλιανιδης

Επιφορτισμένο το όργανο με τον συντονισμό του προεκλογικού αγώνα της παράταξης

Μετά από πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εκλέχθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας. Στο ανώτατο αυτό όργανο της κυβερνώσας παράταξης συμμετέχουν υπό την προεδρία του Κ. Μητσοτάκη 4 κοινοβουλευτικά και 4 εξωκοινοβουλευτικά στελέχη τα οποία και θα επιφορτιστούν σημαντικό βάρος του συντονισμού του προεκλογικού αγώνα της παράταξης.

Σε επικοινωνία που είχε με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής ο Παύλος Μαρινάκης του τόνισε πόσο σημαντική είναι για την παράταξη η εμπειρία του καθώς και η δυνατότητα του ως πολιτικού και ακαδημαϊκού να ενημερώσει, να επιμορφώσει και να κινητοποιήσει τα στελέχη.

Μετά την εκλογή του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Από παιδί αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό θα πράξω και τώρα ενόψει της κρίσιμης για την Ελλάδα εκλογικής αναμέτρησης που έχουμε μπροστά μας».

Συγχαρητήρια από τη ΔΕΕΠ Ροδόπης

Σε μήνυμά τους ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Ροδόπης, συγχαίρουν τον βουλευτή για την εκλογή του επισημαίνοντας πως «σε μια φορτωμένη εκλογική χρονιά που έχουμε μπροστά μας, είναι σημαντικό πρώτα από όλα για την πατρίδα μας, να δώσουμε τις μάχες ενωμένοι και δυνατοί.

Είναι ακόμη βαρύτερη η ευθύνη σε όλους μας για νίκη στις εθνικές εκλογές και στη συνέχειά στην Περιφέρεια και στους Δήμους του νομού, στηρίζοντας με συνέπεια τις κομματικές επιλογές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.