Στην αντεπιθεση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την παραιτηση του Θ. Καλογιαντσιδη

«Ψευδή και ανυπόστατα» τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του∙ διαφορετικό το περιεχόμενο της δήλωσής παραίτησής του

Στην «αντεπίθεση» περνά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τα όσα κατήγγειλε μέσω ανάρτησης του ο κ. Θανάσης Καλογιαντσίδης. Αφορμή αποτέλεσε πρωτοσέλιδο κείμενο εφημερίδας πανελλαδικής κυκλοφορίας με τίτλο «Τα πλοκάμια του τουρκικού προξενείου “πνίγουν”  κομματικές οργανώσεις στην Θράκη» που αναπαρήγαγε τη δήλωση του κ. Καλογιαντσίδη.

Μέσω ανακοίνωσης το γραφείο τύπου του κόμματος, χωρίς ποτέ να αναφέρει το όνομα του, διευκρινίζει πως «η κομματική ιδιότητα του συγκεκριμένου ατόμου που φέρεται να παραιτείται κάνοντας καταγγελίες, ήταν σε αναστολή από τον Δεκέμβριο για την αντικομματική του συμπεριφορά και δεν παραιτήθηκε όπως ο ίδιος αναφέρει».

Παράλληλα χαρακτηρίζει τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του «ψευδή και ανυπόστατα» και καλεί τον  καθένα να βγάλει «τα συμπεράσματά του για τη σκοπιμότητα των “καταγγελιών” μετά την αποπομπή του».

Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε στη δημοσιότητα και τη δήλωση παραίτησης του κ. Καλογιαντσίδη, που εστάλη σε αυτήν, σημειώνοντας πως «μετά την αντικατάσταση του από μέλος της νομαρχιακής επιτροπής όπως προβλέπεται, έστειλε τη δήλωση παραίτησής του, την οποία παραθέτουμε, για να λυθεί η όποια απορία δημιούργησε, κάνοντας θόρυβο και προσπαθώντας με τις δημοσιεύσεις του να λοιδορήσει στελέχη και να βλάψει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενόψει εκλογών. Δεν τα κατάφερε».

Η δήλωση παραίτησης του κ. Καλογιαντσίδη

Κυρίες, κύριοι επειδή προτίθεμαι να εμπλακώ εκλογικά στις επόμενες δημοτικές εκλογές και θα ήθελα να το κάνω όχι ως μέλος κάποιου κόμματος – και με τις δεσμεύσεις που γεννά μια τέτοια ιδιότητα – αλλά ως ανεξάρτητος, παραιτούμαι από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΡΟΔΟΠΗΣ και όποια άλλη κομματική θέση κατέχω. Καλή συνέχεια και καλούς αγώνες εύχομαι σε όλες κι όλους, Θανάσης Καλογιαντσίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.