Στην αγορα της Κομοτηνης κλιμακιο του ΚΙΝΑΛ

Ιλχάν Αχμέτ: «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα στην αγορά μας»

Την Δημοτική Αγορά και τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Κομοτηνής επισκέφθηκαν σήμερα, παραμονή πρωτοχρονιάς, για ευχές προς τους επαγγελματίες αλλά και την έκφραση της έμπρακτης στήριξης προς την τοπική αγορά, ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, συνοδευόμενος από το μέλος της Ν.Ε., Γιώργο Μανανά και το μέλος της Κ.Π.Ε., Δάμωνα Δαμιανό.

Ιλχάν Αχμέτ:  «Είμαστε δίπλα στην αγορά με προτάσεις και ελπίζουμε σε ένα καλύτερο 2022»  

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής επεσήμανε: «Επισκεπτόμαστε σήμερα μαζί με την Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής την κεντρική αγορά μας, τους επαγγελματίες μας, προκειμένου να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλή χρονιά αλλά και για να δείξουμε εμπράκτως ότι είμαστε μαζί με τους εμπόρους μας, με τις επιχειρήσεις μας, με όλους, διότι δυστυχώς η πανδημία και τα τελευταία μέτρα που εξαγγέλθηκαν από την κυβέρνηση δεν βρήκαν σε καλή κατάσταση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η κατάσταση είναι τραγική, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα στην αγορά μας, και εμείς ως Κίνημα Αλλαγής έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προκειμένου να ανακουφιστούν αυτοί οι άνθρωποι και έχουμε τονίσει ότι και η επιδότηση του ενοικίου- αυτό το χρήσιμο μέτρο- πρέπει να επανέλθει στην εστίαση και τους επαγγελματίες.

Εύχομαι υγεία σε όλους τους συμπολίτες μου, εύχομαι το 2022 να βρει την κοινωνία μας ενωμένη, αλλά πρώτα από όλα θέλω να δηλώσω ότι είμαστε δίπλα σε όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στην αγορά, στους αγρότες και ξέρουμε πόσο δύσκολα πέρασαν το 2021. Για το 2022 δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι χρειάζονται περαιτέρω στήριξη από την κυβέρνηση». 

Γιώργος Μανανάς: «Οι παλινωδίες της κυβέρνησης πρέπει να σταματήσουν»      

Από την πλευρά του το μέλος της Ν.Ε. σημείωσε: «Πάντα το Κίνημα Αλλαγής μαζί με την κοινοβουλευτική ομάδα, έδωσαν πάρα πολλούς αγώνες και στην Βουλή και στην κοινωνία, είμαστε εδώ για να πούμε καλή χρονιά στους επαγγελματίες, που πλήττονται σοβαρά και από τις πολιτικές της κυβέρνησης αλλά και από την πανδημία. Οι παλινωδίες αυτές πρέπει να σταματήσουν, αυτή θα είναι η μάχη μας μαζί τους, κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα. Να τους ευχηθούμε καλή χρονιά, καλές δουλειές κι ας ελπίσουμε, μεταφέροντας και τις ευχές του καινούργιου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, του Νίκου του Ανδρουλάκη, ότι η καινούργια χρονιά θα είναι καλύτερη και από κοινωνικής πλευράς αλλά και από οικονομικής και επαγγελματικής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.