Στιγμες χαλαρωσης στη συνεστιαση του ΚΚΕ Ροδοπης

Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος: «Κάθε ψήφος, κάθε φωνή που προστίθεται στο ΚΚΕ μετατρέπεται σε δύναμη οργάνωσης και διεκδίκησης»

Στιγμές χαλάρωσης είχαν την ευκαιρία να περάσουν όσοι και όσες έδωσαν το παρών στη συνεστίαση που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ την Κυριακή 17 Δεκέμβρη στο Diamond Restaurant

Μιλώντας στους παρευρισκόμενους ο κ. Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής ΑΜΘ και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ, επεσήμανε πως οι κομμουνιστές και στη Ροδόπη και σε όλη τη χώρα είναι μπροστάρηδες και οργανωτές των αγώνων για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του λαού, όπως στις μεγάλες δοκιμασίες από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα

«Αυτό το πνεύμα σφυρηλατήθηκε μέσα στα μεγάλα γεγονότα των προηγούμενων ετών , εκεί όπου γεννήθηκε το σύνθημα, “μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό”  και γίνεται σήμερα θάρρος γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν» εξήγησε ο ίδιος και συνέχισε «ξέρουμε πως αναλαμβάνουμε μεγάλη ευθύνη και θα ανταποκριθούμε. Γι’ αυτό, χωρίς να χάσουμε χρόνο, το επόμενο διάστημα μπαίνουμε μπροστά στον αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς, για συλλογικές συμβάσεις στους κλάδους, στους φόρους δουλειάς για να διαχειριστεί η επίθεση στο εργατικό λαϊκό εισόδημα που συνεχίζεται».

«Πραγματική μαχητική, εργατική, λαϊκή αντιπολίτευση είναι μόνο το ΚΚΕ και μέσα στη βουλή, αλλά κυρίως έξω από τη βουλή και μέσα στους αγώνες» ξεκαθάρισε ο ίδιος και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο που «νιώθει αριστερός, προοδευτικός, που εμπιστεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια ακόμα και τον ΣΥΡΙΖΑ να σκεφτεί αυτό, που από την πρώτη στιγμή είπε το ΚΚΕ, ότι όλο αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν η κατάληξη μιας προδιαγεγραμμένης πορείας».

«Το ΚΚΕ δεν κορόιδεψε τον λαό» συνέχισε ο κ. Ευαγγελόπουλος, «απέδειξε από την επόμενη μέρα των εκλογών ότι κάθε ψήφος, κάθε φωνή που προστίθεται στο ΚΚΕ μετατρέπεται σε δύναμη οργάνωσης και διεκδίκησης άμεσα. Γι’ αυτό τον λόγο μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε, ώστε να γίνει ακόμα πιο πλατιά και μαζική η συμπόρευση με το ΚΚΕ, να πυκνώσουν οι γραμμές του κόμματος και της κομμουνιστικής νεολαίας Ελλάδος, να ενισχυθεί η πάλη μας μέσα από την ανάπτυξη του εργατικού λαϊκού κινήματος».

«Ο προβληματισμός και τα ερωτηματικά μπορούν να γίνουν συμπέρασμα και απόφαση, με απλά λόγια, πιο πολλοί να μάθουν για το τι πραγματικά λέει το ΚΚΕ, ποια είναι η πρότασή του, γιατί συμφέρει τον λαό μας. Σε αυτόν τον αγώνα καλεί το ΚΚΕ και δεν πρέπει να λείψει κανείς. Γιατί τα αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Με το που μπούμε στον αγώνα μπορούμε να νικήσουμε» κατέληξε ο κ. Ευαγγελόπουλος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.